Werken bij Woonforte

U bevindt zich hierzo: Home | Over Woonforte | Werken bij Woonforte

Werken bij Woonforte

Woonforte is een woningcorporatie in de gemeente Alphen aan den Rijn met bijna 11.000 woningen in Alphen aan den Rijn, Aarlanderveen, Boskoop, Zwammerdam en circa 115 medewerkers.

Oog voor mensen, hart voor wonen

Dat is ons motto. Iedereen moet de kans krijgen op een woning die past bij zijn of haar leven. Daarom biedt Woonforte goede woningen voor mensen met een laag inkomen. Woonforte investeert in nieuwbouw, renovaties, onderhoud, leefbaarheid en duurzaamheid.

Vacature lid Raad van Commissarissen, profiel financiën

De RvC van Woonforte oefent toezicht uit op het beleid van het bestuur en de algemene gang van zaken in de organisatie. De kerntaak van de RvC is om erop toe te zien dat Woonforte zich inspant om de gestelde maatschappelijke doelstellingen te bereiken. 

Profiel

Ter aanvulling van de deskundigheden van de huidige leden van de RvC van Woonforte zoeken wij voor de zetel op voordracht van de huurdersorganisatie Albanianae een deskundige toezichthouder met kennis van financiën, die tevens voorzitter van de auditcommissie zal zijn. De huurdersorganisatie Albanianae is nauw betrokken in deze procedure. De wervingstekst en het profiel vindt u op de website van Erly.

Zelf regelen

Zelf uw zaken regelen zonder rekening te houden met onze openingstijden of wachttijden? Dat kan!

Gewoon online, wanneer u dat wilt. Ook 's avonds en in het weekend. Ontdek het gemak.

Ga naar Mijn Woonforte

Tips?

Is u iets opgevallen op de site wat beter kan of mist u informatie? Laat het ons weten!
service@woonforte.nl