Corona-maatregelen Woonforte

U bevindt zich hierzo: Home | 2020 | Juli | Corona-maatregelen Woonforte

Corona-maatregelen Woonforte

Heeft u een reparatieverzoek? Gaat u verhuizen? Heeft u een afspraak dat niet telefonisch kan? Voor afspraken met onze medewerkers en aannemers hebben wij regels opgesteld.

Corona maartegelen Woonforte

Algemene regels

  • Houd altijd 1,5 meter afstand van andere mensen
  • Wij begroeten u met een glimlach, maar geven geen hand
  • Hoest en nies in uw elleboog
  • Desinfecteer uw handen als u ons kantoor binnenkomt
  • Heeft u koorts, verhoging of verkoudheidssklachten (hoesten, niesen, loopneus), verlies van reuk of smaak? Blijf dan thuis en zeg uw afspraak met ons af.

Reparatieverzoeken

Wij nemen uw reparatieverzoek weer in behandeling. Dat doen wij op een veilige manier. Een aantal partijen in de bouw heeft in overleg met het ministerie van BZK, de inspectie van SZW en het RIVM een protocol "Samen veilig doorwerken" opgesteld. Door te werken volgens dit protocol wordt er gegarandeerd dat zij op een veilige manier kunnen doorwerken. Daarom gaan wij nu weer reparatieverzoeken afhandelen.

Veiligheidsmaatregelen

De aannemer komt alleen langs als u géén klachten heeft (koorts, hoest, keelpijn, kortademig). Heeft u wel klachten, dan wordt de afspraak verplaatst. Het personeel van de aannemer mag zelf ook geen klachten hebben en ze wassen en desinfecteren hun handen zeer regelmatig.  

U wordt gevraagd om tijdens de werkzaamheden in een andere ruimte te verblijven dan waar de aannemer aan het werk is. Bent u wel in dezelfde ruimte? Dan moeten u en werknemer minimaal 1,5 meter afstand van elkaar houden. Ventileer de ruimte waar de werkzaamheden plaatsvinden.

Heeft u een afspraak ingepland en krijgt u toch bedenkingen? Geen probleem! Dan maken wij gewoon een nieuwe afspraak voor over een tijdje.  

Hieronder ziet u hoe het contactoos repareren verloopt (u kunt deze uitleg ook downloaden):

Contacloos reparareren

 

Verhuizen

Huuropzeggingen, aanbod van woningen en het tekenen van huurcontracten lopen door. We doen dit zoveel mogelijk contactloos. 

Als er toch contact nodig is, dan bellen wij u vooraf: komen we bij u langs of wij bij u. We vragen of u of anderen leden van uw huishouden klachten hebben (verkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts)? Is het antwoord "ja"? Dan maken we een nieuwe afspraak als de klachten over zijn. Voorafgaand aan dit uitgestelde bezoek vragen wij weer of de klachten over zijn. Zo ja, dan gaat de afspraak door. Zo nee, dan wordt de afspraak tot een later tijdstip uitgesteld.  

Komt de opzichter of aannemer bij u thuis als u er ook bent? U wordt gevraagd om in een andere ruimte te verblijven dan waar de aannemer of opzichter aan het werk is. Bent u wel in dezelfde ruimte? Dan moeten u en opzichter / aannemer  minimaal 1,5 meter afstand van elkaar houden. Ventileer de woning tijdens het bezoek.

Woonforte doet geen groepsbezichtigingen meer, waarbij meerdere woningzoekende tegelijkertijd de woning bezichtigen.

Onze kantoren zijn gesloten, wij zijn wel bereikbaar

In het belang van uw gezondheid maar ook van onze relaties en medewerkers zijn onze kantoren voorlopig dicht. We blijven bereikbaar voor dringende zaken.

De wachttijden aan de telefoon en voor Whatsapp kunnen langer zijn dan u normaal van ons gewend bent. Dit komt door de minimale bezetting op kantoor.  

Daalt uw inkomen vanwege het virus?

Dan is het natuurlijk moeilijk om uw huur te blijven betalen. Neemt u contact met ons op via onze eerstelijns service. Daarna krijgt u een telefonisch gesprek een klantconsulent om uw situatie en mogelijke oplossingen te bespreken. 

Zelf regelen

Zelf uw zaken regelen zonder rekening te houden met onze openingstijden of wachttijden? Dat kan!

Gewoon online, wanneer u dat wilt. Ook 's avonds en in het weekend. Ontdek het gemak.

Ga naar Mijn Woonforte