Eerste nieuwe huurders in woningen De Boomgaard

U bevindt zich hierzo: Home | 2019 | Februari | Eerste nieuwe huurders in woningen De Boomgaard

Eerste nieuwe huurders in woningen De Boomgaard

Mevrouw Hertog-van der Born ontvangt woensdag 6 februari als eerste nieuwe huurders de sleutel van haar gloednieuwe appartement in De Boomgaard in Boskoop.

Mevrouw Hertog-van der Born ontvangt als eerste nieuwe huurder de sleutel.

PERSBERICHT

Datum: 6 februari 2019

Huurders van Woonforte kregen voorrang op een woning in De Boomgaard. Daardoor is een verhuisketen ontstaan op de woningmarkt in Boskoop. Dat is goed nieuws voor woningzoekenden.

Meer doorstroming met nieuwbouw De Boomgaard

Woonforte wil met het toevoegen van nieuwbouwwoningen doorstroming krijgen op de woningmarkt van huurwoningen in Alphen aan den Rijn. Daarom krijgen huurders van Woonforte die een huurwoning leeg achterlaten voorrang.

De huurwoningen van Woonforte die deze nieuwe bewoners achterlaten komen vrij voor reguliere woningzoekenden (bijvoorbeeld starters). Zo ontstaat een verhuisketen waarbij woningzoekenden een passend thuis in Alphen aan den Rijn/Boskoop kunnen vinden.

De Boomgaard

Alle 30 seniorenappartementen zijn comfortabel, energiezuinig en levensloopbestendig. Op het dak liggen zonnepanelen, waarmee iedere woning stroom krijgt van vier panelen. Daarmee besparen de nieuwe bewoners op hun eigen elektrarekening.

De Boomgaard maakt deel uit van de nieuwe woonwijk Waterrijk-West. Het gebouw aan de Boomgaard bestaat uit 30 huurappartementen, 28 koopappartementen en een verhuurbare ruimte op de begane grond. Hiervoor is nog geen definitieve invulling voor gevonden.

 

Zelf regelen

Zelf uw zaken regelen zonder rekening te houden met onze openingstijden of wachttijden? Dat kan!

Gewoon online, wanneer u dat wilt. Ook 's avonds en in het weekend. Ontdek het gemak.

Ga naar Mijn Woonforte