Frans Kooiker interim bestuurder Woonforte

U bevindt zich hierzo: Home | 2019 | Februari | Frans Kooiker interim bestuurder Woonforte

Frans Kooiker interim bestuurder Woonforte

Per 1 maart is Frans Kooiker de interim directeur-bestuurder van Woonforte. Hij zal de komende maanden Woonforte leiden totdat er een opvolger voor Rob Donninger is gevonden.

Frans Kooiker

Frans Kooiker is een ervaren bestuurder die zijn sporen in de sector heeft verdiend. Ruim 12 jaar is hij directeur-bestuurder bij een aantal woningcorporaties geweest, het laatst ook als interim-bestuurder. Frans past goed bij een maatschappelijk betrokken organisatie als Woonforte. Oog voor mensen, hart voor wonen. Dat is hem op het lijf geschreven. Zijn drive is de zorg dat iedereen een goed thuis kan vinden. Voor hij in de corporatiebranche stapte, werkte hij als algemeen directeur bij een sociale werkvoorziening. Frans Kooiker is ook voortdurend op zoek naar het beter laten functioneren van mensen en organisaties. Onder zijn leiding blijft Woonforte streven naar verbetering, al staan er geen koerswijzigingen op stapel.

De Raad van Commissarissen gaat nu zorgvuldig op zoek naar een goede opvolger van Rob Donninger. Omdat de termijn van de voorzitter ook afloopt, zal de RvC eerst een nieuwe voorzitter werven en daarna een nieuwe directeur-bestuurder. Dit zal enkele maanden duren.

Zelf regelen

Zelf uw zaken regelen zonder rekening te houden met onze openingstijden of wachttijden? Dat kan!

Gewoon online, wanneer u dat wilt. Ook 's avonds en in het weekend. Ontdek het gemak.

Ga naar Mijn Woonforte