Huurders tevreden met reparaties

U bevindt zich hierzo: Home | 2019 | September | Huurders tevreden met reparaties

Huurders tevreden met reparaties

Woensdag 18 september jl. zetten Frans Kooiker, interim-directeur bestuurder Woonforte en de vier huisaannemers Blanksma Dienstverlening, Woubrugge Vastgoed Onderhoud, Van der Speld Bouw en A. Bontekoe hun handtekening onder een langdurige samenwerking met elkaar. Woonforte en haar huisaannemers hebben de afspraken over het uitvoeren van reparaties met 5 jaar verlengd. Bovendien bevalt deze werkwijze zo goed dat voortaan ook het klantgestuurd onderhoud bij keukens, badkamers en toiletten en het onderhoud na een verhuizing onder deze werkwijze vallen.

Ondertekening Samen Werkt voor 5 jaar

Woonforte en de vier huisaannemers hebben de afgelopen jaren de werkwijze voor het uitvoeren van reparaties met elkaar jaarlijks geëvalueerd en aangescherpt. Het proces is sneller en efficiënter geworden, een groot voordeel voor de huurders die reparaties melden.
De partijen zijn ervan overtuigd dat een langdurige relatie de basis is voor verdergaande verbeteringen. Voor Woonforte is het belangrijk dat de huurders er voordeel van hebben, en dat het financieel haalbaar moet zijn. Dat is de voorgaande jaren wel bewezen. Woonforte heeft er vertrouwen in dat het uitvoeren van klantgestuurd onderhoud en het onderhoud bij een verhuizing hetzelfde voordeel voor de huurders gaat brengen: een snellere en efficiëntere oplevering voor de huurder.

Hoge klanttevredenheid

Het cijfer dat klanten momenteel aan Woonforte en de huisaannemers geven voor de tevredenheid over het uitvoeren van reparaties is een 7,9. Dat is hoger dan de 7,5 die tot nu toe was afgesproken. De komende jaren streven we naar een klanttevredenheid van een 8.

De vier directeuren van de huisaannemers zetten hun handtekening:

Vier huisaannemers zetten handtekening met Woonforte voor samenwerking

Zelf regelen

Zelf uw zaken regelen zonder rekening te houden met onze openingstijden of wachttijden? Dat kan!

Gewoon online, wanneer u dat wilt. Ook 's avonds en in het weekend. Ontdek het gemak.

Ga naar Mijn Woonforte