Huurwoningen voor starters op de Laan der Continenten

U bevindt zich hierzo: Home | 2019 | Maart | Huurwoningen voor starters op de Laan der Continenten

Huurwoningen voor starters op de Laan der Continenten

Alphen aan den Rijn is 44 sociale huurwoningen rijker. In deze tijd van woningnood heeft Van der Zwan Vastgoed het leegstaande kantoor aan de Laan der Continenten gekocht en samen met projectontwikkelaar Duqer getransformeerd tot leuke kleine appartementen. Het oude Rabobank-pand heeft zo een goede bestemming gekregen. Van der Zwan Vastgoed doet de eerste verhuur van de appartementen. Woonforte neemt de woningen daarna over.

gebouw Laan der Continenten

Transformatie

Van der Zwan Vastgoed transformeerde het leegstaande kantoorgebouw in tweekamerwoningen en eenkamerstudio’s. Iedere woning heeft een eigen keuken, badkamer en toilet en een balkon. Het gebouw heeft een ideale ligging; dicht bij het station en het centrum van Alphen aan den Rijn. De woningen zijn ideaal voor starters op de woningmarkt.

Oplossen maatschappelijke problemen

Van der Zwan Vastgoed kocht vorig jaar het leegstaande pand om het te verbouwen tot woningen. “In deze tijd van woningnood vonden we dat we iets moesten doen”, zegt Henk van der Zwan. “Dit kantoorpand stond al lang leeg. Transformeren is duur en niet rendabel. Maar doordat de overheid transformaties van kantoren steunt met een fiscaal voordeel, konden wij  hier toch 44 mooie appartementen maken. Zo hebben we een kleine bijdrage geleverd aan het oplossen van twee maatschappelijke problemen, leegstand van kantoren en krapte op de woningmarkt.”

Vrije woningen adverteren we via Huren in Holland Rijnland

 

 

 

Zelf regelen

Zelf uw zaken regelen zonder rekening te houden met onze openingstijden of wachttijden? Dat kan!

Gewoon online, wanneer u dat wilt. Ook 's avonds en in het weekend. Ontdek het gemak.

Ga naar Mijn Woonforte