Omwonenden

U bevindt zich hierzo: Home | Nieuwbouw en onderhoudsprojecten | Nieuwbouwprojecten | Rode Dorp | Omwonenden

Omwonenden

In de wijk het Rode Dorp vervangen we 172 huurwoningen voor 172 nieuwbouw eengezinswoningen. De huurders van de woningen krijgen een terugkeergarantie; zij mogen terugkeren naar hun eigen plek of naar de wijk. De unieke uitstraling van het Rode Dorp wordt behouden. We voeren de plannen in drie fases uit.

jan nieuwenhuijzenstraat

We begrijpen dat de sloop-en de nieuwbouw van de woningen voor u veel veranderingen met zich meebrengt. Het project staat nog aan het begin van het traject. De eerste huurders verhuizen uit het Rode Dorp.

We zijn vroeg begonnen met het project daarom is nog niet alles bekend. Zo weten we nog niet wie de aannemer wordt en hoe we gaan bouwen. We begrijpen dat u graag duidelijk wil hebben. Zodra we hier meer over weten, laten we dat aan u weten.

Waarom vernieuwen?

De huurwoningen in het Rode Dorp zijn aan vervanging toe. De woningen worden aan de eisen van deze tijd aangepast. De start van de sloop van de eerste woningen start in 2020, de laatste woningen zijn 2026 klaar. Een preciese datum van de start kunnen we nog niet geven. Dit hangt af van bijvoorbeeld aanvraag vergunningen, snelheid van bouwen. Het kan daarom ook nog eerder worden.

Bijeenkomst 31 januari

Donderdag 31 januari ontmoeten we 30 omwonenden in de zaal van de speeltuinvereniging Kindervreugd. We bedanken u hartelijk voor uw bijdrage, openheid  en het delen van uw zorgen. 

Gespreksverslag

Antwoorden op de vragen 

Zo houden we contact met u:

Er gaat veel veranderen in uw buurt. Tijdens de voorbereidingen van het project en de uitvoering van het project informeren we u graag over de plannen en de werkzaamheden. Dit doen we via:

Nieuwsbrieven:  Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over het Rode Dorp, abonneer u dan op de nieuwsbrief. U bent dan direct op de hoogte van het laatste nieuws van het project Rode Dorp. 

Nieuwsbrief 1: verzonden op 20 juli 2018

Nieuwsbrief 2: verzonden op 18 januari 2019

Nieuwsbrief 3: verzonden op 5 februari 2019

Nieuwsbrief 4: verzonden op 7 mei 2019

Informatiebijeenkomsten: Gedurende het project organiseren we regelmatig informatiebijeenkomsten, bijvoorbeeld over hoe we gaan slopen en bouwen, bouwverkeer etc. Deze worden tijdig aangekondigd.

Website: Het laatste nieuws over het project leest op deze website. Houdt de website daarom regelmatig in de gaten.

Veelgestelde vragen:  We ontvangen al regelmatig vragen van u. Deze hebben we op een rijtje gezet. Staat uw vraag al bij de veelgestelde vragen?

Woonforte blijft graag op de hoogte. Uw vragen, opmerkingen of zorgen kunt u kwijt op rodedorp@woonforte.nl.

 

 

 

 

 

 

 

Zelf regelen

Zelf uw zaken regelen zonder rekening te houden met onze openingstijden of wachttijden? Dat kan!

Gewoon online, wanneer u dat wilt. Ook 's avonds en in het weekend. Ontdek het gemak.

Ga naar Mijn Woonforte

Tips?

Is u iets opgevallen op de site wat beter kan of mist u informatie? Laat het ons weten!
service@woonforte.nl