Ruim appartement op de 5e verdieping met 3 slaapkamers

Kenmerken

Status
Huurders van Woonforte hebben voorrang en krijgen € 5.000 korting op de koopsom.
Koopsom
€ 215.000,00 k.k.
Energielabel
E

De ligging van dit appartement is zeer gunstig nabij winkels, scholen, uitvalswegen en openbaar vervoer. Zo treft u op enkele minuten afstand de winkelcentra Herenhof en Ridderhof. Ook het recreatiegebied Zegersloot ligt in de directe nabijheid met onder andere een recreatiestrandje en vele wandel- en fietspaden. De wijk
kenmerkt zich door een ruime opzet met veel groen en waterpartijen.

Graag geven wij, vooruitlopend op uw vrijblijvende bezichtiging, een idee van de indeling en afwerking:

Begane grond centrale entree
Afgesloten entree met de postbussen. Via een afgesloten deur toegang tot de hal met lift en trappenhuis. De berging is vanaf de buitenzijde te bereiken en heeft de afmetingen van 2.50 x 2.99 meter.

Vijfde verdieping
Via de galerij (met toegang tot de meterkast) komt u binnen in het appartement. Vanuit de entree kun je de keuken en de hal bereiken. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer, de drie slaapkamers, toiletruimte en badkamer.

De ruime keuken is te bereiken vanuit de entree en is gelegen aan de voorzijde en beschikt over een recht keukenblok met kunststof werkblad en een spoelbak. Ook bevindt zich in deze ruimte de opstelplaats van de wasmachine.

De woonkamer kan je zowel vanuit de keuken als vanuit de tweede hal bereiken. De woonkamer is heerlijk ruim en licht en is helemaal naar eigen idee in te richten. De woonkamer geeft je toegang tot het balkon. Het balkon ligt op het oosten, wat betekent dat u hier heerlijk van de ochtendzon kunt genieten.

Vanuit de hal heeft u toegang tot de twee slaapkamers aan de achterzijde van het appartement. Deze slaapkamers zijn beide voorzien van kunststof kozijnen. De ouderslaapkamer bevindt zich aan de galerijzijde en is heerlijk ruim opgezet.

Vanuit de hal komt u in de toiletruimte met staand toilet en fonteintje. De toiletruimte is eenvoudig maar keurig afgewerkt. Hetzelfde geldt voor de badkamer, met een wastafel en douchehoek.

Afbeeldingen