Zeer ruime maisonnette met 4 slaapkamers en zonnig balkon op het zuiden

Kenmerken

Status
Huurders van Woonforte hebben voorrang
Koopsom
€ 200.000,00 k.k. € 5.000 korting voor huurders

Zeer ruime maisonnette met 4 slaapkamers en zonnig balkon op het zuiden

Dit heerlijke, ruime 4 kamer maisonnette-appartement uit 1973 ligt op de eerste en tweede verdieping van een kleinschalig appartementencomplex met lift. Het appartement heeft een centrale ligging nabij winkelcentrum "de Herenhof", sportvoorzieningen, diverse (basis)scholen, kinderdagverblijven en speelvoorzieningen. Het openbaar vervoer stopt vrijwel voor de deur en uitvalsweg naar de grote steden via N207 ligt op ca. 2 autominuten van het appartement. Het gezellige vernieuwde centrum van Alphen aan den Rijn met zijn ruime aanbod van winkels en restaurants ligt op ca. 10 minuten fietsen.

Graag geven wij, vooruitlopend op een vrijblijvende bezichtiging, een idee van de indeling en afwerking:

Begane grond
Afgesloten entree met bellentableau, trappenhuis en lift welke beide toegang geven tot de woonverdiepingen. De woning heeft een privé fietsenberging op de begane grond welke van buitenaf te bereiken is. De berging heeft een grootte van circa 8 m².

Eerste verdieping
Via de galerij met moderne meterkast (4 groepen) stap je de entree binnen van de woning. Vanuit hier heb je toegang tot de toiletruimte met staand toilet. In deze ruimte is het kraantje aanwezig, maar mist het handwasbakje. Vanuit de hal heb je tevens toegang tot de keuken, de woonkamer en de trapopgang richting de bovengelegen slaapverdieping.

De keuken is gelegen aan de galerijzijde van de woning en het blok is opgesteld in een rechte opstelling met bovenkasten en beschikt over een spoelbak en kunststof werkblad. De verbinding tussen de keuken en woonkamer is opengebroken waardoor er een heerlijke doorzonwoonkamer is ontstaan met veel lichtinval. Vanuit de woonkamer stap je vervolgens het balkon op welke is gelegen op het zuiden. Nagenoeg de gehele dag zon en uitkijkend op een groen speelveldje.

Tweede verdieping
De slaapverdieping beschikt over maar liefst vier slaapkamers van verschillende groottes. Aan de galerijzijde bevindt zich de zeer ruime ouderslaapkamer en daarnaast is de kleine kinderkamer/werkkamer gelegen. Aan de achterzijde bevinden zich de overige twee slaapkamers welke beide van prima formaat zijn en voor verschillende doeleinden te gebruiken zijn.

De inpandige badkamer is in het midden van de woning gelegen. De badkamer is eenvoudig maar keurig betegeld en beschikt over een tweede (staand) toilet, douchehoek en wastafel.

Afbeeldingen