Leuk 2-kamer appartement op 1e en 2e verdieping met zonnig balkon op het zuiden bij winkelcentrum 'De Herenhof'

Kenmerken

Status
Huurders van Woonforte hebben voorrang
Koopsom
€ 190.000,00 k.k. € 5.000 korting voor huurders

Leuk 2-kamer appartement op de 1e en 2e verdieping met zonnig balkon op het zuiden bij winkelcentrum ‘De Herenhof’.

Dit leuke startersappartement in een kleinschalig appartementencomplex met een balkon op het zuiden ligt naast winkelcentrum ‘De Herenhof’-  ideaal voor de dagelijkse boodschappen! Ook ligt de woning zeer centraal ten opzichte van uitvalswegen, openbaar vervoer voorzieningen en sport/recreatiefaciliteiten. Al met al een erg leuk appartement met een leuke ligging!

Graag geven wij, vooruitlopend op een vrijblijvende bezichtiging, een idee van de indeling en afwerking:

Begane grond
Entree met postbussen en het bellentableau. Via een afgesloten deur toegang tot de hal met lift en trappenhuis. De bergingsgang is tevens vanuit de centrale hal te bereiken. Bij dit appartement behoort een berging van circa 2.64 x 1.50 meter.

Eerste verdieping
Via de galerij bereik je de entree van de woning. In de hal bevindt zich de meterkast (3 groepen), bergruimte en trapopgang naar de woonverdieping.

Tweede verdieping
Op de woonverdieping aangekomen kom je binnen in de hal met zeer ruime vaste kast. Tevens bevindt zich hier een kast waarin de C.V.-ketel (Intergas 2013) is opgesteld. Vanuit de hal stap je de keuken binnen.

De keuken bevindt zich aan de voorzijde en betreft een halfopen keuken. Het keukenblok is opgesteld in een rechte opstelling met bovenkasten en beschikt over een spoelbak en kunststof werkblad. Direct naast de keuken is er een gasaansluiting aanwezig en een afzuigkap.

Vanuit de hal kun je ook direct doorlopen naar de woonkamer. De woonkamer is heerlijk licht en ligt op de zonnige kant. Vanuit deze woonkamer stap je ruime slaapkamer binnen waaruit je vervolgens weer het balkon op kan stappen. Ook dit balkon ligt op het zonnige zuiden waardoor je heerlijk kan genieten van de zon. Daarbij zit je precies hoog genoeg waardoor je lekker over het tegenover gelegen complex wegkijkt.

Tenslotte kun je zowel vanuit de slaapkamer als vanuit de hal de inpandige badkamer bereiken. De badkamer is eenvoudig maar netjes afgewerkt en beschikt over een staand toilet, douchehoek, radiator, wastafel en opstelplaats van de wasmachine.Afbeeldingen