Ruim maisonnette appartement gelegen op de bovenste twee verdiepingen met een zonnig balkon op het zuiden

Kenmerken

Status
Huurders van Woonforte hebben voorrang
Koopsom
€ 205.000,00 k.k. € 5.000 korting voor huurders

Ruim maisonnette appartement gelegen op de bovenste twee verdiepingen met een zonnig balkon op het zuiden.

Het appartementencomplex aan de Lauwers bestaat uit 42 appartementen en ligt op een leuke locatie aan het Dijkslootpad waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen. De ligging nabij het winkelcentrum “De Herenhof” is ideaal, u vindt hier al uw dagelijkse boodschappen. Daarnaast zijn de grote steden in de Randstad snel te bereiken via de uitvalswegen en goede openbaar vervoer voorzieningen zijn op korte afstand aanwezig. Kortom: een ruim appartement op een leuke, rustige en groene locatie!

Graag geven wij u, vooruitlopend op uw vrijblijvende bezichtiging, een idee van de indeling en afwerking:

Begane grond
Centrale entree met trappenhuis, lift en brievenbussen. Elk appartement heeft daarbij op de begane grond een eigen berging welke is voorzien van elektra. De afmetingen behorende bij deze berging betreffen 2.10 x 4,90 meter.

Vijfde verdieping
Via de galerij op de vijfde verdieping stapt u de ruime entree van het appartement binnen. Hier heeft u toegang tot de moderne meterkast (5 groepen), toiletruimte met staand toilet en fonteintje, trapopgang naar de slaapverdieping en toegang tot de woonkamer.

De woonkamer is heerlijk ruim en licht uitgevoerd. In de woonkamer bevindt zich onder de trap een praktische vaste kast en heeft u tevens toegang tot het balkon op het zonnige zuiden. Vanwege de ligging op de vijfde verdieping is er een mooi uitzicht over een groot gedeelte van Alphen aan den Rijn.

Aan de voorzijde van de woonverdieping bevindt zich de keuken. De keuken is opgesteld in een rechte opstelling met bovenkasten en beschikt over een spoelbak en een kunststof werkblad.

Zesde verdieping
Via de trapopgang in de entree komt u boven op de slaapverdieping. Vanuit de overloop heeft u toegang tot alle vertrekken op deze verdieping en tevens de ruime vaste kast met daarin de opstelplaats van de C.V.-ketel (Intergas, 2005).

Aan de zuidzijde bevinden zich twee ruime slaapkamers. De grote slaapkamer heeft vanwege de grote ramen een mooi uitzicht, maar ook dus heerlijk veel lichtinval. De kleinere kamer daarnaast is ook van mooi formaat en prima in te richten als werkkamer of kinderkamer.

Aan de voorzijde bevindt zich de derde ruime slaapkamer. Ook deze slaapkamer kan worden ingericht als ouderslaapkamer en heeft een mooie ruime hoek voor het plaatsen van de kledingkast.

Direct naast deze slaapkamer bevindt zich de badkamer. De badkamer is volledig tot het plafond betegeld en beschikt over donkergrijze tegels. De badkamer beschikt verder over een inloopdouche, wastafel en opstelplaats voor de wasmachine.

Afbeeldingen