Eengezinswoning van ca. 93 m² groot met 2 riante slaapkamers, een eigen tuin én zonnepanelen

Kenmerken

Status
Huurders van Woonforte hebben voorrang en krijgen € 5.000,- korting
Koopsom
€ 260.000,00 k.k. € 5.000,- korting voor huurders

Eengezinswoning van ca. 93 m² groot met 2 riante slaapkamers, een eigen tuin én zonnepanelen.

De gezinswoning die wij je aanbieden heeft een ruime tuingerichte woonkamer én vanuit de tuin verbinding naar de gezamenlijke buurtspeeltuin. Op de verdieping 2 riante slaapkamers, een grote badkamer en veel bergruimte met o.m. de mogelijkheid voor een extra (werk)kamer. De woning is een voormalig huurwoning van Woonforte en kan nog helemaal naar eigen smaak afgewerkt te worden.

Cantharel 5, samengevat:
• Een tuingerichte woonkamer
• Vanuit de tuin aansluiting op de ‘eigen’ buurtspeeltuin!
• Een open keuken
• 2 ruime slaapkamers + extra berging
• Een badkamer en 2 toiletten
• Er is een recent bouwkundig rapport beschikbaar

De woning is gelegen in een kindvriendelijke woonwijk in de Paddestoelenbuurt, in Alphen aan den Rijn. De wijk sluit direct aan op het Dijkslootpad waardoor je binnen enkele minuten in het recreatiegebied Zegersloot bent. Tevens woon je op ongeveer 5 min. van winkelcentrum ‘De Ridderhof’ en ‘De Herenhof’. Er is een gezamenlijke buurtspeeltuin (je wordt hier mede eigenaar van!) en basisscholen zijn op loopafstand. Watersportliefhebbers opgelet, op steenworpafstand bevindt zich het zwembad ‘Aquarijn’.

Nabij de woningen bevinden zich meerdere busverbindingen naar onder meer het station van Alphen aan den Rijn. Met de fiets bereik je in ongeveer een 10min het centrum van Alphen aan den Rijn en ook met de auto ben je in ongeveer 5 á 10 minuten de uitvalswegen N11 naar Utrecht en Leiden en de N207 naar luchthaven Schiphol en Amsterdam.