Leuk 3-kamerappartement op de 1e woonlaag met balkon op het zuiden en dichtbij het centrum.

Kenmerken

Koopsom
€ 215.000,00 k.k.
Energielabel
C

In een kleinschalig appartementencomplex vindt u deze portiekwoning op de eerste woonlaag. Achter het complex ligt een parkeerterrein waar u kosteloos uw auto kunt parkeren. Zo heeft u het comfort van kosteloos parkeren, maar toch het gemak van wonen in het centrum door de zeer centrale ligging op loopafstand van alle horeca, winkels en de markt op woensdag en zaterdag.

Graag geven wij u, vooruitlopend op uw vrijblijvende bezichtiging, een idee van de indeling en afwerking:

Begane grond
Afgesloten entree met postbussen en bellentableau. Vanuit de centrale hal toegang tot de trap en de bergingen in de kelder.

Bij het appartement behoort een fietsenberging in de kelder. Het formaat van deze berging is 2,87 bij 2,93 m.

Eerste verdieping
Via het portiek bereikt u de entree van de woning. De hal geeft toegang tot de woonkamer, keuken, twee slaapkamers, moderne meterkast met 3 groepen en de toiletruimte.

De gesloten keukenruimte beschikt over een keukenblok in een rechte opstelling met bovenkasten en met een kunststof werkblad, spoelbak en opstelplaats van de C.V.-ketel (Intergas, 2012). Vanuit de keuken heb je toegang tot het balkon met trappetje naar de door u zelf in te richten tuin.

Ook de badkamer is te bereiken vanuit de keuken. De badkamer beschikt over een wastafel en een ruime douchehoek. De badkamer is zowel vanuit de keuken als vanuit de woonkamer te bereiken.

De woonkamer is echt een ruime doorzonwoonkamer door het samenvoegen van de slaapkamer met de oorspronkelijke woonkamer. Aan de zonzijde (zuid) is een grote pui met openslaande deuren naar het balkon. In de woonkamer heeft u twee vaste kasten voor extra bergruimte.

De twee slaapkamers zijn van prima formaat en voorzien van een praktische vaste kast.

Huurders van Woonforte én van Habeko wonen hebben voorrang. Bovendien krijgen huurders van Woonforte € 5.000,- korting op de koopsom!

Afbeeldingen