Leuke driekamer appartement met 2 balkons

Kenmerken

Status
Huurders van Woonforte hebben voorrang en €5000 korting op de koopsom
Koopsom
€ 200.000,00 k.k.
Energielabel
D

Leuke driekamer appartement woning met 2 balkons.

Aan de rand van het Bospark en op loopafstand van de Baronie met de Rijnhaven is dit appartementencomplex gelegen. De buurt kenmerkt zich door zijn kleinschalige opzet met een mooie diversiteit aan bebouwing en veel groen. Het aan jou aangeboden appartement bevindt zich op de 1e verdieping en biedt een leuke afwisseling van verrassende woonruimte en vintage jaren ’60 elementen. Het appartement heeft namelijk een speelse en tegelijk praktische indeling met vaste kasten en grote raampartijen.

Wat je van nummer 2 aan de Louise de Colignystraat mag verwachten:

  • Veel bergruimte door de ingebouwde kasten
  • Ruime woonkamer met balkon (oost)
  • Afsluitbare keuken met balkon (zuid)
  • 1 slaapkamer en een kamer en-suite
  • Gescheiden toiletruimte en badkamer
  • Een (fietsen)berging in de onderbouw, voorzien van elektra

Het naastgelegen Bospark is een rustpunt in de wijk en tevens een directe verbinding naar het centrum. Het centrum van Alphen aan den Rijn is op loopafstand gelegen evenals scholen en tennisvereniging TEAN. Door deze centrale ligging zijn ook het NS-station en uitvalswegen naar alle grote steden direct bereikbaar. Op slechts 5 minuten loopafstand, aan het einde van de straat, winkelcentrum de Baronie met
de Rijnhaven voor de watersportliefhebber. Winkelcentrum de Baronie is gevestigd in de als industrieel erfgoed aangemerkte voormalig chocolade fabriek, je vindt hier supermarkten en verswinkels voor je dagelijkse boodschappen.

Afbeeldingen