Week van het Huren

U bevindt zich hierzo: Home | Ik ben huurder | Week van het Huren

Week van het Huren

Van maandag 5 oktober t/m vrijdag 9 oktober is de Week van het Huren. Heeft u vragen? Woonforte komt langs bij u in de buurt! We maken het met elkaar gezellig!

Week van het Huren

De Week van het Huren is een week om elkaar te ontmoeten. De medewerkers van Woonforte komen met een ontmoetingsbus vol informatie naar u toe. Alle huurders ontvangen in de week van 7 september een persoonlijke uitnodiging met meer informatie.

Een gezellig gesprek, meer uitleg over een project of een speeddate met onze directeur of manager Wonen?

Tijdens de Week van het Huren kunt u ons van alles vragen. Wilt u meer weten over leefbaarheid? Bijvoorbeeld over Buurtkanjers? Of heeft u ideeën voor de buurt maar weet u niet hoe dit het beste kunt aanpakken? Of wilt u meer weten over energiezuinig wonen, automatische incasso of hoe u in aanmerking komt voor het project Passend (t)Huis? Heeft u vragen over uw huurwoning of wilt u zich aanmelden als woningzoekende? We helpen u graag verder!
Of wilt u een speeddate met onze directeur of manager Wonen? Ook dat kan. Voor een vraag of gewoon een kennismaking.

Ook de HOGH (huurdersorganisatie Groene Hart) sluit zich bij ons aan. U kunt  aan hen uw vragen stellen, of met ze in gesprek gaan over allerlei onderwerpen. Bijvoorbeeld over huurdersparticipatie, leefbaarheid of gewoon voor een kennismaking.

Natuurlijk kan elke huurder Woonforte elk moment van de dag bellen met een vraag. Maar tijdens de Week van het Huren maken we er een extra gezellige ontmoeting van. We nemen de tijd voor een persoonlijk gesprek. We komen naar u toe voor een ontmoeting bij u in de buurt.

Week van het Huren 2020

Meld u aan via weekvanhethuren@woonforte.nl

Helaas is het coronavirus nog steeds niet weg. Vandaar dat u zich vooraf voor de tour moet aanmelden.

Stuur uw aanmelding met uw naam, adres en uw vraag per mail aan:
weekvanhethuren@woonforte.nl.
• Met uw naam, uw adres, uw vraag en of het om een speeddate gaat of niet
• Uiterlijk 28 september 2020.

Na uw aanmelding ontvangt u informatie over de precieze locatie van onze ontmoetingsbus en het tijdstip.

Meld bij uw aanmelding uw vraag of waarover u met ons in gesprek wilt. Ons serviceteam verzamelt vooraf alle vragen en koppelt uw vraag aan een van onze medewerkers. Alles is mogelijk! Heeft u een vraag, maar kunt u niet langskomen als we bij u in de buurt zijn? Laat het ons weten, dan zoeken we samen naar een andere manier.

Week van het Huren 2020 schema

In het schema is een globale opsomming van straten genoemd. Hierin kunt u eenvoudig zien bij welke dag en welke ronde de straat/buurt waarin u woont hoort. Er is een wijziging met het schema dat huurders bij hun uitnodiging hebben ontvangen: in Boskoop zijn Boomgaard en Emmakade e.o. verplaatst naar Ronde 1. Ter verduidelijking zijn Wilhelminalaan e.o. en Mendelweg e.o. naar benoemd bij Ronde 3 (Boskoop).

Wilt u meer weten? Klik dan op het overzicht hieronder met de verdeling van de straten.

Stratenverdeling Alphen aan den Rijn     Boskoop

 

Coronaveilig

Helaas is het coronavirus nog niet weg. Daarom organiseren we deze rondtour volgens coronaveilige maatregelen. Dat betekent dat u zich vooraf moet aanmelden voor een ontmoeting bij u in de buurt. We doen de gesprekken één op één. Natuurlijk is er per locatie ruimte voor meerdere gesprekken!

Daarnaast houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM:
- regelmatig handen wassen;
- desinfecteren van spullen na elk bezoek;
- 1, 5 m afstand.

Houdt u zich ook aan de coronarichtlijnen tijdens uw bezoek aan ons?

Als u zich niet fit voelt, verkouden bent of griepverschijnselen heeft, dan vragen we u om de afspraak af te zeggen. Zo voorkomen we verspreiding van het coronavirus.

U maakt kans op een cadeaubon van € 100,-

In de Week van het Huren verloten wij kleine prijsjes. Het lootje dat u ter plekke trekt, bepaalt welke prijs u krijgt. Dit kan zijn een leuk kleinigheidje, een smakelijk cadeau of één van de vijf cadeaubonnen ter waarde van € 100,-! Let op, u kunt alleen langskomen en meedoen als u zich van tevoren bij ons aanmeldt.

Van tevoren aanmelden

U kunt zich eenvoudig aanmelden via een mailbericht aan Woonforte:

Stuur uw aanmelding aan weekvanhethuren@woonforte.nl
Doet u dit uiterlijk maandag 28 september. Vermeld in de mail  uw naam, adres en uw vraag.

We hebben er zin in en kijken uit naar uw bezoek!