112 woningen Componistenbuurt opgeknapt

U bevindt zich hierzo: Home | 2017 | Mei | 112 woningen Componistenbuurt opgeknapt

112 woningen Componistenbuurt opgeknapt

Deze week heeft Woonforte 112 huurwoningen in de Componistenbuurt energetisch en esthetisch verbeterd.

Preludeweg en Concertweg

Wat een mooi eindresultaat. De nieuwe kunststof kozijnen en voordeuren verbeteren het straatbeeld. Bovendien kunnen de bewoners met de genomen energiebesparende maatregelen flink besparen op hun energierekening.
 
BAM Wonen is in opdracht van Woonforte de afgelopen acht maanden in de Componistenbuurt aan de slag gegaan. De woningen in Concertweg, Serenadestraat, Nocturnepad, Preludeweg en Cantatestraat kregen een metamorfose. Het voegwerk van de gevels is vernieuwd, er zijn nieuwe dakgoten en dakramen geplaatst. Alle bewoners kregen nieuwe kunststof kozijnen en voordeuren. Zij konden kiezen uit drie kleuren: rood, groen en blauw en uit drie modellen. Hoewel de meeste bewoners kozen voor blauw is in de wijk een speels patroon van kleurafwisseling ontstaan.

Energielabel A

Naast de nieuwe kunststof kozijnen met HR++ glas konden bewoners tegen een minimale huurverhoging isolatie in de spouwmuren en op zolder laten aanbrengen. In de kruipruimten zijn maatregelen genomen tegen vocht. Op verzoek van bewoners heeft Woonforte ook de woonkamervloer geïsoleerd. Met het volledige pakket van energiemaatregelen gaan de woningen van gemiddeld energielabel E naar energielabel A.

Voortaan zitten de bewoners er comfortabel bij. Bovendien kunnen zij met een lagere energierekening op hun woonlasten besparen.

 Preludeweg

Zelf regelen

Zelf uw zaken regelen zonder rekening te houden met onze openingstijden of wachttijden? Dat kan!

Gewoon online, wanneer u dat wilt. Ook 's avonds en in het weekend. Ontdek het gemak.

Ga naar Mijn Woonforte