3 april: Start verhuur De Leeuwerik

U bevindt zich hierzo: Home | 2018 | April | 3 april: Start verhuur De Leeuwerik

3 april: Start verhuur De Leeuwerik

Vanaf 3 april kunnen woningzoekenden zich twee weken lang inschrijven voor een woning in de nieuwbouw De Leeuwerik. Er zijn 39 woningen voor de sociale huur en 5 woningen zijn geselecteerd voor middeninkomens. Alle woningen zijn comfortabel, energiezuinig en levensloopbestendig. De bewoners hebben straks prachtig uitzicht op het groen en de Aar en wonen op steenworp afstand van het centrum.

De Leeuwerik

Het gebouw De Leeuwerik

De Leeuwerik komt aan de Koolmeesstraat en is onderdeel van de stadsvernieuwing aan de Lage Zijde. De Leeuwerik krijgt dezelfde bouwstijl als De Nachtegaal en vormt daar straks een mooi geheel mee.

De grootte van de woningen ligt tussen 69 m2 tot 113 m2. Er komen vier tweekamerwoningen, 38 driekamerwoningen,10 vierkamer-stadswoningen en 1 gelijkvloerse vierkamerwoning. De twee- en driekamerwoningen zijn gelijkvloerse appartementen. De vierkamer-stadswoningen bestaan uit twee verdiepingen en hebben de voordeur op de begane grond. Geïnteresseerden kunnen een eigen overdekte parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage huren.

Sociale huurwoningen

Woonforte verhuurt 39 woningen sociaal voor woningzoekenden met een maximaal jaarinkomen van €36.798,00. De huurprijzen zijn afhankelijk van het inkomen en variëren van €597,30 tot €710,68.

Geïnteresseerden moeten ingeschreven staan als woningzoekende bij WoningNet Holland Rijnland. Reageren op de woningen kan alleen via www.woningnethollandrijnland.nl. De toewijzing gaat op volgorde van inschrijvingsduur. Huurders van Woonforte die een woning leeg achterlaten, krijgen voorrang op de toewijzing.

Middeninkomens

Woonforte heeft vijf woningen geselecteerd voor huishoudens met een jaarinkomen tussen €36.798,00 en €41.056,00. Voorwaarde is wel dat zij een woning van Woonforte achterlaten. De huurprijs is €710,68 per maand. De toewijzing gaat op volgorde van woonduur in de huidige woning.

Geïnteresseerden moeten ingeschreven staan als woningzoekende bij WoningNet Holland Rijnland. Reageren op de woningen kan ook alleen via www.woningnethollandrijnland.nl.

Naar verwachting is de oplevering van de woningen in De Leeuwerik in oktober.

 

 

 

Zelf regelen

Zelf uw zaken regelen zonder rekening te houden met onze openingstijden of wachttijden? Dat kan!

Gewoon online, wanneer u dat wilt. Ook 's avonds en in het weekend. Ontdek het gemak.

Ga naar Mijn Woonforte