Start verhuur Boomgaard vanaf 5 maart

U bevindt zich hierzo: Home | 2018 | Februari | Start verhuur Boomgaard vanaf 5 maart

Start verhuur Boomgaard vanaf 5 maart

Te huur: 30 nieuwe huurappartementen bij het Boskoopse centrum.

Te huur 30 nieuwe appartementen Boomgaard

Op maandag 5 maart aanstaande start de verhuur van 30 nieuwe appartementen aan de Boomgaard in Boskoop. Twee weken lang kunnen geïnteresseerden zich inschrijven via de website van WoningNet Holland Rijnland. Huurders uit Boskoop die 55 jaar of ouder zijn èn die een woning achterlaten van Woonforte hebben voorrang bij de toewijzing.

De bouw van het nieuwbouwproject Waterrijk – De Boomgaard in Boskoop is in volle gang. De woningen liggen op loopafstand van het Boskoopse centrum. Op de begane grond komt een gezondheidscentrum met huisartsen, een apotheek en een fysiotherapiepraktijk. In dit project verzorgt Woonforte de verhuur van 30 nieuwe nette appartementen.

Leuke appartementen

De huurappartementen zijn alle driekamerwoningen. Er zijn drie typen huurwoningen met een oppervlakte van 55 m2 (type B5), van 58 m2 (type B4) en van 73 m2 (type B1). Iedere woning heeft een woonkamer en twee slaapkamers met een fijn balkon. De woningen hebben een berging op de begane grond voor bijvoorbeeld het plaatsen van fietsen. Op het dak staan zonnepanelen. Zo profiteren bewoners van lage energiekosten.

27 woningen sociale huur

De huurprijs van 27 woningen in de sociale huur varieert van € 500,12 tot € 597,30. Geïnteresseerden moeten ingeschreven staan als woningzoekende bij WoningNet Holland Rijnland. De toewijzing gaat op volgorde van inschrijvingsduur.

Drie woningen voor middeninkomens

Bijzonder is dat er drie woningen beschikbaar zijn voor middeninkomens met een jaarinkomen tussen € 36.798,00 en € 41.056,00. Voorwaarde is wel dat zij een woning van Woonforte achterlaten. De huurprijs is €710,68 per maand. De toewijzing gaat op volgorde van woonduur in de huidige woning.

Meer informatie

Informatie zoals woningplattegronden zijn te vinden op de website van Woonforte. Vanaf 26 februari kunnen geïnteresseerden elke werkdag ‘s morgens binnenlopen bij beide kantoren van Woonforte in De Baronie en aan de Zijde in Boskoop. Hier vindt u meer informatie over de verhuur, de huurprijzen, de voorrangsregeling en de woningplattegronden.

Naar verwachting is de oplevering van de appartementen eind december en kunnen de nieuwe bewoners begin januari verhuizen.

Zelf regelen

Zelf uw zaken regelen zonder rekening te houden met onze openingstijden of wachttijden? Dat kan!

Gewoon online, wanneer u dat wilt. Ook 's avonds en in het weekend. Ontdek het gemak.

Ga naar Mijn Woonforte