Lampen vervangen door ledverlichting

U bevindt zich hierzo: Home | 2018 | Januari | Lampen vervangen door ledverlichting

Lampen vervangen door ledverlichting

Woonforte vervangt in de flats aan Groningen- en Utrechtstraat de huidige verlichting door ledverlichting. Dit bespaart energie en dat betekent lagere servicekosten voor de bewoners.

LED verlichting

Woonforte wil dat iedereen, ook toekomstige generaties, een fijne leefomgeving heeft. Daarom investeren wij de komende jaren vele miljoenen in duurzaamheid; van grote renovaties tot kleinschalige projecten. Wij spreken hier ook regelmatig over met de energiecoach van de Huurdersraad. Wij hebben samen afgesproken om in de flats aan de Groningen en Utrechtstraat alle verlichting te vervangen door ledverlichting.  

Voordelen

Ledverlichting heeft veel voordelen. Ledlampen hebben een lager energieverbruik en een langere levensduur dan de huidige lampen. De lampen zijn eenvoudig te dimmen en kunnen regelmatig aan- en uitgeschakeld worden. De ledverlichting in de bergingsgangen brandt voortaan op 20%. Op het moment dat er iemand loopt, gaat de verlichting volledig branden. Kortom, de ledverlichting levert een flinke besparing op het elektraverbruik.

Gratis

De bewoners betalen niets voor de vervanging van de verlichting. Minder energieverbruik voor verlichting van de algemene ruimtes betekent lagere servicekosten voor de bewoners.

Werkzaamheden

De firma Hogenes start deze week met de werkzaamheden.

 

Zelf regelen

Zelf uw zaken regelen zonder rekening te houden met onze openingstijden of wachttijden? Dat kan!

Gewoon online, wanneer u dat wilt. Ook 's avonds en in het weekend. Ontdek het gemak.

Ga naar Mijn Woonforte