Onderzoek woongeluk: doet u mee?

U bevindt zich hierzo: Home | 2018 | Juli | Onderzoek woongeluk: doet u mee?

Onderzoek woongeluk: doet u mee?

De omgeving en buurt waarin u woont, zijn belangrijk voor uw woongeluk. Wat maakt wonen in uw buurt prettig en wat kan beter? En hoe ziet u dat in de toekomst?

Logo van de Grote Omgevingstest

De Grote Omgevingstest heeft als doel om duidelijk te maken wat bewoners belangrijk vinden om prettig te wonen in Zuid Holland.

Woonforte doet mee

Woonforte draagt graag bij aan een Alphen aan den Rijn waarin iedereen mee kan doen. Daarom vinden we het belangrijk om op de hoogte te zijn wat bewoners vinden van hun woonomgeving. De informatie gebruikt Woonforte om te kijken of er maatregelen nodig zijn in uw buurt.

Niet alleen Woonforte doet mee. De provincie Zuid-Holland en veel gemeenten, andere corporaties en vastgoedpartijen in Zuid-Holland doen mee aan het initiatief omdat ze de uitkomsten belangrijk vinden voor de toekomstige bouw van nieuwe woningen en de inrichting van de omgeving.

Doet u mee met het onderzoek?

Wilt u meewerken? Dat stellen we erg op prijs. De vragenlijst vult u in via www.startvragenlijst.nl/woonforte. Er zijn versies van de vragenlijst beschikbaar in het Nederlands, Engels, Turks en Arabisch. Het invullen van de vragenlijst duurt gemiddeld 20 minuten. Onder alle deelnemers van het onderzoek worden 100 cadeaubonnen van €25 verloot.

Wat gebeurt er met uw gegevens?

Uw privacy is gewaarborgd in overeenstemming met de nieuwe privacywetgeving (AVG). Antwoorden van deelnemers zijn niet gekoppeld aan hun woonadres en worden uitsluitend gebruikt voor De Grote Omgevingstest.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het onderzoek? Kijk dan op www.dgot.nl of www.ioresearch.nl/informatie.

Alvast heel hartelijk dank voor uw deelname!

Zelf regelen

Zelf uw zaken regelen zonder rekening te houden met onze openingstijden of wachttijden? Dat kan!

Gewoon online, wanneer u dat wilt. Ook 's avonds en in het weekend. Ontdek het gemak.

Ga naar Mijn Woonforte