Verwarring over brief Huurdersraad

U bevindt zich hierzo: Home | 2018 | Juli | Verwarring over brief Huurdersraad

Verwarring over brief Huurdersraad

De Huurdersraad heeft een brief naar alle huurders gestuurd over het definitief sluiten van haar deuren. Daar zat een bijlage bij die voor verwarring zorgt bij huurders. U hoeft niets te doen!

Vragen over brief

De Huurdersraad heeft een brief van Woonforte die gericht was aan de Huurdersraad doorgestuurd naar alle huurders. In deze brief legt Woonforte de afspraken rondom de verlaging van de servicekosten formeel vast. Die brief is de afronding van het project verlaging servicekosten. Het project verlaging servicekosten begon eind vorig jaar. Wij hebben u vervolgens in maart een brief gestuurd waarin wij u vertelden dat wij de servicekosten per 1 januari 2018 wilden verlagen door een aantal zaken niet meer in rekening te brengen. Wij hebben u toen ook gevraagd of u bezwaar had. Woonforte heeft enkele bedenkingen binnen gekregen. Op basis daarvan hebben wij de Huurdersraad toestemming gevraagd om de servicekosten te verlagen. Omdat er vrijwel geen bezwaren zijn binnengekomen, zijn zij hiermee akkoord gegaan. In april hebben wij de teveel betaalde servicekosten al teruggestort op de rekening van de betreffende huurders.

De brief naar de Huurdersraad, waarvan zij alle huurders een kopie hebben gestuurd, was dus bedoeld om het traject formeel af te sluiten met de Huurdersraad. Het bestuur van de Huurdersraad moest deze brief dus ook ondertekenen en aan Woonforte terugsturen. Wij merken dat veel huurders nu denken dat zij die brief moeten tekenen. Dat is dus niet zo. Huurders hoeven niets te doen. Alles is al helemaal afgerond.

Zelf regelen

Zelf uw zaken regelen zonder rekening te houden met onze openingstijden of wachttijden? Dat kan!

Gewoon online, wanneer u dat wilt. Ook 's avonds en in het weekend. Ontdek het gemak.

Ga naar Mijn Woonforte