Op zoek naar nieuwe huurdersorganisatie

U bevindt zich hierzo: Home | 2018 | Juni | Op zoek naar nieuwe huurdersorganisatie

Op zoek naar nieuwe huurdersorganisatie

De leden van de Huurdersraad hebben besloten de Vereniging Huurdersraad Albanianae te ontbinden. Woonforte wil graag samen met huurders komen tot een nieuwe huurdersorganisatie die helemaal van deze tijd is.

overleg

Woonforte zoekt naar een "Huurdersorganisatie 2.0'. Niet alleen omdat er een overlegwet huurders-verhuurders is, maar omdat wij een huurdersorganisatie heel belangrijk vinden. Het is goed als een corporatie een stevige overlegpartner heeft: omdat je dat scherp houdt en omdat het goed is een ander geluid en het geluid van de huurders te horen. Na de zomer willen we in overleg met huurders over de vorm en de structuur van 'De nieuwe huurdersorganisatie'. Uitgangspunten voor de nieuwe huurdersorganisatie zijn: transparant en democratisch. De Woonbond gaat de zoektocht naar de nieuwe vorm van de huurdersorganisatie begeleiden.

Binnenkort doen wij een oproep op mensen die willen meedenken over de nieuwe huurdersorganisatie. Wilt u zich alvast aanmelden om mee te denken? Dat kan! Stuurt u dan een mail naar communicatie@woonforte.nl.

Bewonerscommissies

De bewonerscommissies maakten ook deel uit van de huurdersvereniging. Woonforte blijft gewoon in overleg met alle bewonerscommissies. Ook blijft Woonforte de bewonerscommissies praktisch en financieel ondersteunen.

Zelf regelen

Zelf uw zaken regelen zonder rekening te houden met onze openingstijden of wachttijden? Dat kan!

Gewoon online, wanneer u dat wilt. Ook 's avonds en in het weekend. Ontdek het gemak.

Ga naar Mijn Woonforte