Minibieb, nieuwe plantenbakken en wandschilderingen voor Thorbeckegebouw

U bevindt zich hierzo: Home | 2018 | Maart | Minibieb, nieuwe plantenbakken en wandschilderingen voor Thorbeckegebouw

Minibieb, nieuwe plantenbakken en wandschilderingen voor Thorbeckegebouw

Zaterdag 24 maart vierden de bewoners van het nieuwe Thorbeckegebouw een klein feestje.

Onthulling van wandschilderingen in de entree Thorbeckegebouw

De gemeente nam het initiatief hiervoor en de enthousiaste bewonerscommissie zorgde voor het goed verlopen van de dag. Tijdens de dag schonk de gemeente koffie/thee en meerdere bewoners hadden iets lekkers voor erbij gebakken.

  

In opdracht van Woonforte heeft kunstenaar Joost Zwanenburg in beide entreehallen De Vest en Thorbeckeplein een mooie wandschildering gemaakt. Bewoners konden een ontwerp kiezen uit foto’s van de Historische Vereniging Alphen aan den Rijn. De keuze viel op foto’s uit het verleden van het Thorbeckeplein. Afgelopen zaterdag onthulde wethouder Kees van Velzen de wandschilderingen samen met twee bewoners.

  

De gemeente en Woonforte hebben samen met de bewonerscommissie Thorbecke plannen gemaakt voor het opleuken van het binnenterrein. Zo leverde de gemeente zaterdag plantenbakken voor aan de galerijen en de lantaarnpalen op het binnenterrein. Bewoners gingen hier zaterdag zelf mee aan de slag. Als straks de planten erin staan, zal dat van de zomer een mooi gezicht zijn! Ook heeft de gemeente een minibieb geschonken. Daarnaast gaan bewoners zelf een saaie bergingsgang schilderen. Woonforte zorgt voor het materiaal. Al met al voegt het allemaal iets moois toe aan het Thorbeckegebouw!

Zelf regelen

Zelf uw zaken regelen zonder rekening te houden met onze openingstijden of wachttijden? Dat kan!

Gewoon online, wanneer u dat wilt. Ook 's avonds en in het weekend. Ontdek het gemak.

Ga naar Mijn Woonforte