Woonforte doet wereldrecordpoging

U bevindt zich hierzo: Home | 2018 | Oktober | Woonforte doet wereldrecordpoging

Woonforte doet wereldrecordpoging

Op 6 oktober is Alphen aan den Rijn het toneel van een wereldrecordpoging. Woonforte doet dan samen met haar huurders een poging om het record voor de grootste cream tea party ter wereld te verbreken. Het huidige record bij Guinness World Records staat op 978 deelnemers.

Dag van het Huren high tea op 6 oktober

De woningcorporatie organiseert de high tea voor huurders in het kader van de Dag van het Huren.  

De landelijke Dag van het Huren is bedoeld om huurders meer inzicht te geven in wat er bij het huren en verhuren van woningen komt kijken en om het contact tussen huurders en woningcorporaties te verbeteren. Woonforte wil samen met haar huurders iets bijzonders doen op deze dag, dat ook nog eens nuttig en leuk is. Zo ontstond het idee van een wereldrecordpoging voor de grootste cream tea party. Om het wereldrecord te kunnen vestigen tellen alleen de deelnemers die hun scones met jam en clotted cream en thee hebben gegeten en gedronken. Woonforte serveert ook nog andere lekkernijen om de high tea compleet te maken.

Contact

Met deze invulling van Dag van het Huren geeft Woonforte haar huurders een lekkere verwenmiddag. De high tea is namelijk gratis. Dat is zeker voor huurders met een smalle beurs fijn, want normaal gesproken kunnen zij zich geen high tea veroorloven. Voor Woonforte is de Dag van het Huren vooral hèt moment om op een andere manier contact te hebben met haar huurders. De medewerkers van de corporatie zullen de lekkernijen rondbrengen. Zij zullen ook tussen de huurders plaatsnemen om met hen in gesprek te gaan over hoe het is om bij Woonforte te huren. Daarnaast zal de directeur-bestuurder een aantal belangrijke onderwerpen onder de aandacht brengen, zoals nieuwe huurdersparticipatie, gratis zonnepanelen en plannen voor doorstroming op de woningmarkt.

Sponsoren

Woonforte krijgt veel hulp van vrijwilligers. Ook veel bedrijven helpen door spullen of mensen beschikbaar te stellen. Het gaat dan om: Notarisbureau Kroes en Partner, De Plantenwacht, Blanksma Dienstverlening, Bouwbedrijf Woubrugge Vastgoedbeheer, Technische Unie, Lunchroom Jaffna, Intratuin Ter Aar, Studio Alphen en DVB Producties. Alleen met de inzet en het advies van de cateraar, Hapjes aan Huis uit Rosmalen, die voor 1200 mensen een high tea verzorgt, kan dit evenement plaatsvinden.

6 oktober

Woonforte viert de Dag van het Huren dit jaar op 6 oktober. Dat was de oorspronkelijke datum voor de landelijke dag, maar deze is afgelopen zomer verplaatst naar 13 oktober. Woonforte besloot om 6 oktober als datum aan te houden omdat deze datum al gecommuniceerd was naar de huurders. Bovendien heeft Alphen aan den Rijn al een ander feest op 13 oktober: Het Alphense Oktoberfeest.

 

Zelf regelen

Zelf uw zaken regelen zonder rekening te houden met onze openingstijden of wachttijden? Dat kan!

Gewoon online, wanneer u dat wilt. Ook 's avonds en in het weekend. Ontdek het gemak.

Ga naar Mijn Woonforte