Woonforte renoveert 51 woningen in Zwammerdam

U bevindt zich hierzo: Home | 2018 | Oktober | Woonforte renoveert 51 woningen in Zwammerdam

Woonforte renoveert 51 woningen in Zwammerdam

Woonforte is gestart met de renovatie van 51 huurwoningen in de Buitendorpstraat, Vinkebuurt en Spoorlaan in Zwammerdam. Rutges Vernieuwt voert de werkzaamheden uit.

Renovatie Buitendorpstraat

De bewoners krijgen een nieuwe keuken, badkamer en/of toilet. Ook de verbetering van het comfort, de veiligheid en de isolatie van de woningen staan op het programma. De woningen gaan van gemiddeld label E naar label A. Naar verwachting is de renovatie eind maart 2019 klaar.

Isolatie en gratis zonnepanelen

Woonforte houdt oog voor woonlasten voor huurders. Daarom blijft de corporatie investeren in energiebesparende maatregelen. De woningen krijgen spouw- en dakisolatie. Er komen nieuwe voordeuren en overal komt dubbel HR++-glas. Door deze isolatiemaatregelen kunnen de bewoners flink besparen op hun energierekening en hebben zij een comfortabelere woning.

Woonforte gaat ook gratis zonnepanelen op de daken plaatsen. Daarmee krijgen de bewoners zeker een lagere elektrarekening.

Nieuwe kleuren in de straat

Voor de vernieuwing van keukens, toiletten en badkamers kregen de bewoners de keuze uit diverse kleuren voor keukenkasten, aanrechtblad en tegels.De bewoners maakten ook individuele keuzes voor het schilderwerk van hun voordeur en kozijnen. Bloemen architecten heeft hiervoor de kleurenvoorstellen gemaakt. Met het opknappen van de gevels en de nieuwe kleuren krijgen de drie straten een nieuwe frisse uitstraling.

 

Zelf regelen

Zelf uw zaken regelen zonder rekening te houden met onze openingstijden of wachttijden? Dat kan!

Gewoon online, wanneer u dat wilt. Ook 's avonds en in het weekend. Ontdek het gemak.

Ga naar Mijn Woonforte