Een geslaagde high tea

U bevindt zich hierzo: Home | 2018 | September | Een geslaagde high tea

Een geslaagde high tea

Zaterdag 6 oktober gaat de boeken in als een bijzondere dag. Een dag waarop we voor 1.004 van onze huurders een high tea hebben verzorgd. En dat deden we graag!

Geslaagde high tea

Guinness book of records

Daarmee gaan we hopelijk ook de officiële boeken in: die van Guinness book of records. Guinness gaat de komende weken beoordelen of we een echte titel te pakken hebben. Zo gaan ze de videobeelden bekijken waarop alle deelnemers binnenkomen, onze telmethodes controleren en de bevindingen van de stewards bekijken. Het is afwachten: we hopen zo snel mogelijk bericht te ontvangen.

Achter elke voordeur zit een mens

Zelfs als de poging toch niet gelukt is: deze dag is voor Woonforte meer dan geslaagd. We hebben namelijk 1.004 huurders een mooie dag bezorgd. Niet alleen met een high tea, maar juist door het contact met elkaar en de medewerkers van Woonforte. Want achter elke voordeur zit een mens. Daar was deze dag voor bedoeld: mensen die elkaar ontmoeten.

We willen u heel hartelijk danken voor uw komst en daarnaast voor de mooie woorden in de krant en op social media. Alle 59 collega’s hebben zich graag voor u ingezet. Zonder horeca-ervaring, maar mét een vriendelijke glimlach om u een fantastische dag te bezorgen.

We hopen dat u heeft genoten. Wij in ieder geval wel!

Rob Donninger

high tea

high tea

high tea

high tea

high tea

 

 

 

 

Zelf regelen

Zelf uw zaken regelen zonder rekening te houden met onze openingstijden of wachttijden? Dat kan!

Gewoon online, wanneer u dat wilt. Ook 's avonds en in het weekend. Ontdek het gemak.

Ga naar Mijn Woonforte