Is er al meer bekend over de nieuwe huurdersorganisatie?

U bevindt zich hierzo: Home | 2019 | April | Is er al meer bekend over de nieuwe huurdersorganisatie?

Is er al meer bekend over de nieuwe huurdersorganisatie?

Ja, de contouren van een nieuwe huurdersorganisatie krijgen steeds meer vorm. De huurders die zich hiermee bezighouden, werken aan de laatste punten op de i. Zij verwachten in april een voorstel te sturen aan alle huurders voor definitieve besluitvorming hierover.

Nieuwe huurdersorganisatie krijgt vorm

Medio 2018 is een werkgroep opgericht om de nieuwe huurdersorganisatie vorm te geven. Deze werkgroep bestaat uit een aantal huurders en krijgt begeleiding van de Woonbond.

Daarnaast is een werkgroep werkzaam die de lopende zaken met Woonforte bespreekt. Ook die wordt begeleid door de Woonbond. Met die werkgroep overleggen we over actuele onderwerpen: bijvoorbeeld de nieuwe huisvestingsverordening en het beleid voor de huurverhoging per 1 juli 2019. Dit is een ad interim overlegsituatie. Als de nieuwe huurdersorganisatie een feit is, wordt deze werkgroep opgeheven.

Nog steeds aanspreekpunt voor bewonerscommissies

Woonforte blijft tot die tijd met alle bewonerscommissies (of huurdergroepen, of contactpersonen) in overleg en blijft die bewonerscommissies (of huurdergroepen, of contactpersonen) praktisch en financieel ondersteunen. De huidige buurtconsulent blijft daarvoor het aanspreekpunt.

Andere vragen over de nieuwe huurdersorganisatie, en hoe nu verder in de toekomst, kunnen we pas na april beantwoorden.

Zelf regelen

Zelf uw zaken regelen zonder rekening te houden met onze openingstijden of wachttijden? Dat kan!

Gewoon online, wanneer u dat wilt. Ook 's avonds en in het weekend. Ontdek het gemak.

Ga naar Mijn Woonforte