Gratis buurtbeheerders voor àlle huurders van Woonforte

U bevindt zich hierzo: Home | 2019 | December | Gratis buurtbeheerders voor àlle huurders van Woonforte

Gratis buurtbeheerders voor àlle huurders van Woonforte

Vanaf 1 januari 2020 gaan de huismeesters van Woonforte aan de slag als buurtbeheerders. Nieuw is dat zij dan aanspreekpunt zijn voor alle huurders in hun buurt.

Buurtbeheerders aan de slag

Huurders van woningen in een aantal flats hadden een huismeester. Daar betaalden zij servicekosten voor. De service van de buurtbeheerder is gratis voor alle huurders. Voor de huurders die betaalden voor ‘hun’ huismeester vervallen deze kosten per 1 januari 2020.

Een aantal buurtbeheerders blijft werken in zijn oude buurtje. Daar zal hij ook voor veel huurders van de eengezinswoningen een bekend gezicht zijn. Een aantal buurtbeheerders gaat vanaf 1 januari aan de slag in een geheel nieuwe buurt.

De buurtbeheerders gaan samen met de huurders werken aan een nette en leuke buurt waar het fijn wonen is. Door meer zichtbaar te zijn in de buurt en breder te kijken dan alleen één flatgebouw komt dat de leefbaarheid van de hele buurt ten goede. Zij zijn de ‘ogen en oren’ van de buurt en aanspreekpunt voor bewoners met allerhande vragen. Denk bijvoorbeeld aan vragen over de juiste afhandeling van afval, het opruimen van (voor)tuinen of voor meldingen als er iets kapot is in de directe omgeving. Ook voor het organiseren van buurtactiviteiten blijven buurtbeheerders actief meedenken.

Daarnaast onderhoudt de buurtbeheerder actief contact met Wijkbeheer van de gemeente, jongerenwerkers, wijkagenten en welzijnspartijen zoals TOM in de Buurt.

Alle huurders en samenwerkingspartners hebben een brief ontvangen waarin hun (nieuwe) buurtbeheerder zich voorstelt.

Zelf regelen

Zelf uw zaken regelen zonder rekening te houden met onze openingstijden of wachttijden? Dat kan!

Gewoon online, wanneer u dat wilt. Ook 's avonds en in het weekend. Ontdek het gemak.

Ga naar Mijn Woonforte