Gratis buurtbeheerder voor alle huurders

U bevindt zich hierzo: Home | 2019 | Februari | Gratis buurtbeheerder voor alle huurders

Gratis buurtbeheerder voor alle huurders

Iedereen wil een fijne woonomgeving. Woonforte wil graag dat alle huurders een aanspreekpunt in hun buurt hebben. Iemand die problemen aanpakt en de woonomgeving in de gaten houdt. Daarom willen wij alle huismeesters als buurtbeheerders gaan inzetten. Dit is goed voor het woongenot in alle buurten en wijken.

Voor of tegen verandering

Wat betekent dit voor u?

Woont u in een flat met een huismeester? Wij willen ook uw huismeester als buurtbeheerder inzetten. Dit betekent dat hij in uw flat minder vaak aanwezig is. Maar als het nodig is, zal hij er wel zijn. Hij blijft altijd telefonisch bereikbaar. Spelen er veel problemen in een buurt? Dan komt de buurtbeheerder daar vaker. Spelen er weinig of geen problemen? Dan komt de buurtbeheerder minder vaak langs.  Het grote voordeel voor u is dat u straks wel een buurtbeheerder heeft die zorgt dat uw woonomgeving fijn blijft, maar dat u er niet voor hoeft te betalen. Het maandelijkse bedrag dat u nu voor uw huismeester betaalt, vervalt dus.

Woont u nu in een eengezinswoning of een flat zonder huismeester? Dan is de gratis buurtbeheerder straks uw aanspreekpunt in uw buurt.

Instemming nodig

Om deze verandering in te voeren moet minimaal 70% van de huurders die nu een huismeester hebben het hiermee eens zijn. Daarom vragen wij hen om hun stem uit te brengen. De vraag die wij hen voorleggen is: Een gratis buurtbeheerder voor alle huurders en niet meer betalen voor de vaste huismeester. Gaat u hiermee akkoord? Ja / Nee

Alle huurders die nu een huismeester hebben, ontvangen op 27 februari een brief of email met het verzoek om hun stem hierover uit te brengen.

Positief advies

In de werkgroep waar we de lopende zaken met een aantal huurders bespreken heeft advies hierover gegeven. Deze huurdersorganisatie a.i. vindt het een goed idee om het voorstel voor een gratis buurtbeheerder voor te leggen aan de huurders die nu een (vaste) huismeester hebben.

 

Zelf regelen

Zelf uw zaken regelen zonder rekening te houden met onze openingstijden of wachttijden? Dat kan!

Gewoon online, wanneer u dat wilt. Ook 's avonds en in het weekend. Ontdek het gemak.

Ga naar Mijn Woonforte