Nieuwe website Huren in Holland Rijnland

U bevindt zich hierzo: Home | 2019 | Maart | Nieuwe website Huren in Holland Rijnland

Nieuwe website Huren in Holland Rijnland

Bent u op zoek naar een (andere) sociale huurwoning in de regio Holland Rijnland? Vanaf vandaag zoekt u op de nieuwe website www.hureninhollandrijnland.nl. Overzichtelijker, duidelijker en voordeliger (€ 7,50 per jaar!).

Nieuwe website voor woningzoekenden

Zoeken naar een passende sociale huurwoning wordt makkelijker.

De nieuwe website maakt het u nog makkelijker om een passende woning te vinden! Deze website www.hureninhollandrijnland.nl is dé digitale plek waar woningzoekenden het aanbod van sociale huurwoningen in de regio Holland Rijnland kunnen vinden. De stappen die daarvoor doorlopen moeten worden, zijn er duidelijk aangegeven. Daarnaast dalen de kosten voor inschrijving en jaarlijkse verlenging naar € 7,50.

Wat moet u zelf nog doen?

Uw inschrijfgegevens zijn automatisch overgezet. Uw opgebouwde rechten en inschrijftijd blijven behouden wanneer u uw account activeert.

Het is wel belangrijk om uw inschrijving opnieuw te activeren, ook als u niet actief op zoek bent naar een woning. In de e-mail of brief die u als woningzoekende heeft ontvangen, staat hoe u uw inschrijving kunt activeren.

Nog niet ingeschreven als woningzoekende?

Schrijf u dan direct in op www.hureninhollandrijnland.nl.

Servicetelefoon

Heeft u vragen over het activeren van uw account of de nieuwe website? Neem dan telefonisch contact op met Huren in Holland Rijnland via telefoon (085) 203 09 00 of via het contactformulier op de website.

Zelf regelen

Zelf uw zaken regelen zonder rekening te houden met onze openingstijden of wachttijden? Dat kan!

Gewoon online, wanneer u dat wilt. Ook 's avonds en in het weekend. Ontdek het gemak.

Ga naar Mijn Woonforte