Huurders kunnen weer reparatieverzoeken indienen

U bevindt zich hierzo: Home | 2020 | April | Huurders kunnen weer reparatieverzoeken indienen

Huurders kunnen weer reparatieverzoeken indienen

Huurders die een reparatieverzoek op korte termijn willen laten uitvoeren, kunnen hiervoor een afspraak maken.

Reparatieverzoek weer in behandeling

Een aantal partijen in de bouw heeft in overleg met het ministerie van BZK, de inspectie van SZW en het RIVM een protocol "Samen veilig doorwerken"opgesteld. Door te werken volgens dit protocol wordt er gegarandeerd dat zij op een veilige manier kunnen doorwerken. Daarom gaan wij nu weer reparatieverzoeken afhandelen. De huurder bepaalt zelf of het reparatieverzoek op korte termijn of na 28 april (of tot versoepeling van de coronamaatregelen) wordt uitgevoerd.

Veiligheidsmaatregelen

De aannemer komt alleen langs als u géén klachten heeft (koorts, hoest, keelpijn, kortademig). Heeft u wel klachten, dan wordt de afspraak verplaatst. Het personeel van de aannemer mag zelf ook geen klachten hebben en ze wassen en desinfecteren hun handen zeer regelmatig.  

U wordt gevraagd om tijdens de werkzaamheden in een andere ruimte te verblijven dan waar de aannemer aan het werk is. Bent u wel in dezelfde ruimte? Dan moeten u en werknemer minimaal 1,5 meter afstand van elkaar houden.  

Heeft u een afspraak ingepland en krijgt u toch bedenkingen? Geen probleem! Dan maken wij gewoon een nieuwe afspraak voor over een tijdje.

Wij adviseren mensen die ouder zijn dan 70  jaar om voorlopig alleen spoedeisende reparatieverzoeken in te dienen en om andere reparaties pas na afloop van de crisismaatregelen te laten uitvoeren (vooralsnog na 20 mei).  

Hieronder ziet u hoe het contactoos repareren verloopt (u kunt deze uitleg ook downloaden):

Contacloos reparareren

Zelf regelen

Zelf uw zaken regelen zonder rekening te houden met onze openingstijden of wachttijden? Dat kan!

Gewoon online, wanneer u dat wilt. Ook 's avonds en in het weekend. Ontdek het gemak.

Ga naar Mijn Woonforte