Huurdersorganisatie Groene Hart

U bevindt zich hierzo: Home | Ik ben huurder | Huurdersorganisatie Groene Hart

Huurdersorganisatie Groene Hart

De huurders van Woonforte in Alphen aan den Rijn, Boskoop, Zwammerdam en Aarlanderveen worden vertegenwoordigd door de Huurdersorganisatie Groene Hart.

Huurdersraad

Woonforte vindt het belangrijk dat een huurdersorganisatie kritisch meedenkt met onze plannen en ideeën. Daarom overleggen wij regelmatig met huurdersorganisatie Groene Hart.

U huurt een woning van Woonforte? Dan bent u automatisch vertegenwoordigd in de Stichting huurdersorganisatie Groene Hart. Deze stichting bestaat uit actieve en betrokken vrijwilligers die zelf ook huurders van Woonforte zijn. De huurdersorganisatie Groene Hart komt op voor de belangen voor alle mensen die een woning van Woonforte huren.

De huurdersorganisatie en Woonforte werken aan een samenwerkingsovereenkomst waarin de afspraken zijn vastgelegd. Zodra die gereed is kunt u die overeenkomst hier lezen.  

Wilt u meer weten over wat huurdersorganisatie Groene Hart voor u doet en wilt u op de hoogte worden gehouden van de activiteiten? Kijk dan op de website van huurdersorganisatie Groene Hart.    

Zelf regelen

Zelf uw zaken regelen zonder rekening te houden met onze openingstijden of wachttijden? Dat kan!

Gewoon online, wanneer u dat wilt. Ook 's avonds en in het weekend. Ontdek het gemak.

Ga naar Mijn Woonforte

Tips?

Is u iets opgevallen op de site wat beter kan of mist u informatie? Laat het ons weten!
service@woonforte.nl