Woning aanpassen

U bevindt zich hierzo: Home | Ik ben huurder | Woning aanpassen

Woning aanpassen

Woonforte wil dat u zich thuis voelt in uw huurwoning. Soms is daar meer voor nodig dan een nieuw behang of een schilderbeurt. Woonforte geeft u graag de ruimte en vrijheid om uw woning naar uw wens aan te passen.

Klussen

Zelf uw woning verbouwen

Wilt u bijvoorbeeld een nieuw bad of tv schotel plaatsen, de keuken vervangen of een tussenmuur weghalen? Dit noemen wij een Zelf Aangebrachte Voorziening (ZAV). Verbouwen mag, als u zich maar aan de spelregels houdt. Dat betekent dat u vooraf Woonforte om toestemming vraagt. Dan krijgt u ook meteen advies over hoe u het beste kunt verbouwen. Uw aanpassing moet wel aan technische en kwalitatieve eisen voldoen. Lees meer hierover op Zelf klussen: de voorwaarden

Als u uw woning zo heeft verbouwd dat deze meer punten waard is volgens het puntensysteem, kunt u in aanmerking komen voor een vergoeding. Deze vergoeding ontvangt u als u de woning verlaat. Meer informatie krijgt u na uw aanvraag.

Aanvraag
U regelt het online heel eenvoudig met Mijn Woonforte. Dien uw aanvraag in wanneer het u uitkomt. Dat kan ook 's avonds of in het weekend. Handig toch?

Woningverbetering tegen huurverhoging

Wilt u meer comfort in uw woning? Dan kan Woonforte voor u een woningverbetering uitvoeren tegen huurverhoging. Denkt u dan aan het aanbrengen van centrale verwarming, dubbel glas of dakisolatie. Wij voeren de werkzaamheden voor u uit. De hoogte van de huurverhoging hangt af van de aanpassing die u wilt.

Aanvraag
U regelt het online heel eenvoudig met ons digitale huurdersportaal Mijn Woonforte. Dien uw aanvraag in wanneer het u uitkomt. Dat kan ook 's avonds of in het weekend. Handig toch?

Op het aanvraagformulier in Mijn Woonforte vindt u een overzicht van alle mogelijkheden waaruit u kunt kiezen als woningverbetering met de daarbij behorende prijzen.

Zelf regelen

Zelf uw zaken regelen zonder rekening te houden met onze openingstijden of wachttijden? Dat kan!

Gewoon online, wanneer u dat wilt. Ook 's avonds en in het weekend. Ontdek het gemak.

Ga naar Mijn Woonforte

Tips?

Is u iets opgevallen op de site wat beter kan of mist u informatie? Laat het ons weten!
service@woonforte.nl