Buitendorpstraat e.o.

U bevindt zich hierzo: Home | Nieuwbouw en onderhoudsprojecten | Onderhoudsprojecten en renovaties | Buitendorpstraat e.o.

Buitendorpstraat e.o.

De tweede fase van het grootonderhoudsproject bij 51 huurwoningen in de Buitendorpstraat, Vinkebuurt en Spoorlaan in Zwammerdam is begonnen.

December 2019

De laatste loodjes. Helaas kan het project niet voor alle bewoners afgerond worden. Het laatste twee woningblokken in de Buitendorpstraat (even nummers) komt op de planning voor voorjaar 2020. Vanaf 6 januari gaat Rutges Vernieuwt hier de buitenwerkzaamheden afmaken. Ook plaatst daarna De Zoncorporatie de zonnepanelen op het dak.

De andere woningen zijn klaar. Gevelisolatie, nieuwe dakpannen en de zonnepanelen zijn geïnstalleerd.

  Buitendorpstraat Vinkebuurt Spoorlaan woningen klaar december 2019

Augustus 2019

We zijn van start gegaan met de werkzaamheden van de tweede fase. Firma Van der Haren is begonnen met het aanpakken van de spouwvervuiling, zodat we straks in één keer  de spouw van de woningen kunnen vullen en daarmee goed isoleren.

Spouwmuurvervuiling wordt aangepakt

Vanaf september gaan we aan de slag met nieuwe dakgoten en hemelwaterafvoeren. Ook op de planning staan het verder isoleren met dakisolatie en spouwmuurisolatie. Bovendien komen er zonnepanelen op de daken. Het hele pakket bieden we gratis aan de bewoners aan. De opbrengst van de zonnepanelen (elektrakosten) zijn voor de bewoners zelf.

Mei 2019

Het onderhoud (fase I) aan 51 huurwoningen is klaar!

Er zijn keukens, badkamers en toiletten vernieuwd. Daarnaast is in de woningen een CO2-gestuurd mechanisch ventilatiesysteem geplaatst. Dat is goed voor een gezond binnenklimaat. De vloeren op de begane grond zijn van onderaf geïsoleerd en overal is dubbelglas geplaatst. Bewoners hebben uit een selectie van drie kleuren hun eigen kleur kunnen kiezen voor het buitenschilderwerk van de kozijnen én de nieuwe voordeur. Dat geeft kleur in de wijk!

   

 

      Werk in uitvoering in volle gang!

Aannemer Rutges Vernieuwt is de klus aan het klaren. 

 

Buitendorpstraat  Vinkebuurt

Zelf regelen

Zelf uw zaken regelen zonder rekening te houden met onze openingstijden of wachttijden? Dat kan!

Gewoon online, wanneer u dat wilt. Ook 's avonds en in het weekend. Ontdek het gemak.

Ga naar Mijn Woonforte

Tips?

Is u iets opgevallen op de site wat beter kan of mist u informatie? Laat het ons weten!
service@woonforte.nl