Lauwers

U bevindt zich hierzo: Home | Nieuwbouw en onderhoudsprojecten | Onderhoudsprojecten en renovaties | Lauwers

Lauwers

In januari 2020 start een renovatieproject in Lauwers nrs. 72-110 en nrs. 268-282 (eengezinswoningen) en nrs. 198- 266 (maisonnettes). In totaal gaat het om 56 woningen.

Lauwers

Het gaat om verduurzaming van de woningen, het energiezuinig maken en voorbereidingen treffen om de woningen in de toekomst energieneutraal te kunnen maken. Ook bekijken we de mogelijkheden om deze woningen gasloos te maken. Het uitgangspunt is dat de eengezinswoningen NOM-woningen worden, nul-op-de-meter. Voor de maisonnettes is dit niveau niet 100% haalbaar.

Het projectteam bestaat uit medewerkers van Woonforte, in samenwerking met aannemer Rutges Vernieuwt en Twinstone (voor de bewonerscommunicatie/-begeleiding). Deze samenwerking heet WoonWaarde. Voor actuele informatie over de voortgang kunt u een kijkje nemen op de website Woonwaarde Lauwers.

In januari en februari vinden de voorbereidingen plaats. Denk hierbij aan het inrichten van de bouwplaats, ruimte maken in de tuinen en het starten van de eerste grondboringen (tot 130 meter diep) voor het leggen van de leidingen voor de nieuwe warmtepomp. Naar verwachting starten we in maart in de eerste woningen. We beginnen bij de eengezinswoningen.

Proefwoning klaar

Voor de zomervakantie vonden de woningopnames en individuele gesprekken met de bewoners plaats. Er is een ProefWoning klaar. Dit was meteen een testwoning voor de aannemer en Woonforte. De bewoners hebben hier hun definitieve individuele (kleur)keuzes kunnen maken tijdens de Open Proefwoning Dag eind oktober. 

  

Zelf regelen

Zelf uw zaken regelen zonder rekening te houden met onze openingstijden of wachttijden? Dat kan!

Gewoon online, wanneer u dat wilt. Ook 's avonds en in het weekend. Ontdek het gemak.

Ga naar Mijn Woonforte

Tips?

Is u iets opgevallen op de site wat beter kan of mist u informatie? Laat het ons weten!
service@woonforte.nl