In 4 stappen naar eigen zonnepanelen

U bevindt zich hierzo: Home | Ik ben huurder | Zonnepanelen | In 4 stappen naar eigen zonnepanelen

In 4 stappen naar eigen zonnepanelen

Zo eenvoudig werkt het...

zonenpanlen installeren

1.     Als uw straat is geselecteerd voor zonnepanelen, ontvangt u een brief. Daarin staat de datum waarop de installateurs de panelen op uw woning komen plaatsen.

2.     Voordat de panelen geplaatst kunnen worden, komt de installateur uw woning bekijken. Dit heet ‘de schouw’. Hij bekijkt hoeveel panelen er op uw dak komen, waar ze komen en hoe de panelen in uw woning worden aangesloten. Minder dan 4 zonnepanelen worden er niet geplaatst.
Dit bespreekt hij met u en als u akkoord bent met dat plan, geeft u toestemming voor de installatie. Daarom is het belangrijk dat u persoonlijk bij de schouw aanwezig bent.

3.     De installatie zelf duur ongeveer een halve dag. U hoeft hierbij niet zelf aanwezig te zijn. Het is wel belangrijk dat er een volwassene aanwezig is om de deur te openen voor de installateurs. De installatie gebeurt netjes en vakkundig. De installateurs zijn pas klaar als u tevreden bent.

4.     Zodra de panelen zijn aangesloten, wekken ze stroom op. En begint u met besparen. U krijgt per post nog een informatiepakket.

 Terug naar zonnepanelen.

Zelf regelen

Zelf uw zaken regelen zonder rekening te houden met onze openingstijden of wachttijden? Dat kan!

Gewoon online, wanneer u dat wilt. Ook 's avonds en in het weekend. Ontdek het gemak.

Ga naar Mijn Woonforte

Tips?

Is u iets opgevallen op de site wat beter kan of mist u informatie? Laat het ons weten!
service@woonforte.nl