De Ampère

Aan de Prins Bernhardlaan, naast Toor verhuurt Woonforte 121 appartementen: 63 woningen in de sociale huur en vrije sector en 58 zorgwoningen aan Ipse de Bruggen en Philadelphia. De Ampère staat op een centrale plek in Alphen aan den Rijn: naast het station en het centrum en winkels dichtbij. 

De inschrijving voor deze woningen is gesloten. U kunt niet meer reageren / zich inschrijven hiervoor.

Laatste nieuws (28 juni 2021): 

We zijn druk met het aanbieden van de woningen. Heeft u zich ingeschreven voor een woning, houd dan de mailbox in de gaten. Op het gevelaanzicht vindt u de vrije woningen waaruit u kunt kiezen. De verhuurde woningen zijn grijs gemaakt. Het gevelaanzicht vindt u in de zijbalk, rechts op de pagina. 

Drie- en vierkamerwoningen

De woningen hebben een oppervlakte tussen 57 m2 en 105 m2. Er zijn 21 verschillende typewoningen. De indeling is bijna voor elke woning anders. Er is voor ieder wat wils. De woningen zijn comfortabel en energiezuinig. Iedere woning heeft een berging op de begane grond. Daarnaast is er de mogelijkheid om een parkeerplaats te huren op het afgesloten buitenterrein. Er is in het gebouw geen scootmobielruimte. De plattegronden vindt u in de zijbalk en onder het kopje: Nieuwsgierig naar de woningen?

Huurprijs sociale huurwoning

  • De kale huur ligt tussen € 633,25 en € 728,33 per maand exclusief servicekosten.
  • Uw gezamenlijk bruto-jaarinkomen is maximaal € 40.024,-
  • De servicekosten zijn € 28,80 per maand.
  • We wijzen de woningen passend toe: uw inkomen en huishoudgrootte bepalen welke woning u kan huren.

Huurprijs vrije sectorwoning 

Ook met een hoger inkomen kunt u een woning huren in De Ampère.

  • De kale huur is € 855,-/ € 900,- per maand exclusief servicekosten.
  • Uw gezamenlijke bruto-jaarinkomen is vanaf € 40.024,-.
  • U huurt de woning voor minimaal 1 jaar.
  • De servicekosten zijn € 28,80,- per maand.

Huurprijs parkeerplaats is € 52,64 per maand. Als we u benaderen om een keuze uit de huurwoningen te maken, dan maakt u ook gelijk de keuze of u wel of geen parkeerplaats wilt huren. Het is geen verplichting. Op = Op.

Werkwijze   

  1. Sociale huurwoning

 U heeft gereageerd op de woningadvertentie. We nemen contact op met de eerste kandidaat die aan de voorwaarden voldoet, om een keuze voor een woning te maken. De kandidaat met de hoogste inschrijftijd als woningzoekende bij Huren in Holland Rijnland krijgt de eerste keuze. Woningzoekenden die een woning uit een verkoopcomplex van Woonforte leeg achterlaten, krijgen voorrang.

  1. Vrije sectorwoning

U heeft gereageerd op de woningadvertentie. Hier geldt het principe: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. De eerste kandidaat die reageert, krijgt de eerste keus. Kandidaten, die een koopwoning van Woonforte leeg achterlaten, krijgen voorrang. 

Nieuwsgierig naar de woningen? 

Op het gevelaanzicht vindt u de woningen die nog te huur zijn. Klik op de link (het huisnummer), dan ziet u het overzicht van alle woningen die te huur zijn met: de plattegrond van de woning, de ligging in het gebouw, de floorplanner in 2D en 3D en een afbeelding van de huiskamer. De grijze woningen in het gevelaanzicht zijn verhuurd. 

Wanneer zijn de woningen klaar? 

De verwachte oplevering van het gebouw is eind oktober/begin november 2021. 

Bouwplannen tegenover De Ampère

Aan de zijde van het spoor aan de Noordpoolsingel, naast het gebouw van Kluwer, en tegenover De Ampère gaat Woonforte 257 woningen bouwen. Dit woongebouw krijgt verschillende hoogtes. Zo komt er aan 'de kop' van het gebouw, aan de kant van de onderdoorgang naar het station een woontoren. Daarnaast komt een woongebouw met verschillende hoogtes. Deze hoogtes verschillen tussen de 7 en 9 verdiepingen en sluit af met 'de staart' van 13 verdiepingen. Het wordt een speels en gevarieerd gebouw, met appartementen en een aantal eengezinswoningen. De woningen zijn duurzaam en de omgeving maken we groen!

Nieuwsgierig naar onze nieuwbouwprojecten?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over De Ampère en andere nieuwbouwprojecten van Woonforte? Abonneer u dan op het gratis nieuwbouwjournaal via www.woonforte.nl/nieuwbouw. Zodra er nieuws is, krijgt u de nieuwsbrief automatisch in uw mailbox.