De Barones

Vorig kocht Woonforte het kantoorpand aan de Prinses Margrietstraat 3. Het kantoor wordt omgebouwd naar 131 appartementen. OP 1januari krijgt Woonforte de sleutel en start de grote verbouwing. De verwachting is dat de woningen in 2022 worden opgeleverd.Verschillende woningtypes 

Er komen studio’s, tweekamer- en driekamerwoningen. Woonforte verhuurt de woningen aan jongeren, starters en herstarters met kinderen. Vooral deze groepen hebben nu veel moeite om een woning te vinden. Zij hebben last van de wooncrisis. De transformatie van dit pand biedt daarvoor een oplossing. 

Oplevering in 2022

Het gebouw is nu nog in gebruik als kantoor. Eind 2021 komt het pand leeg. Dan start de herontwikkeling van het gebouw. De verhuur van de appartementen start naar verwachting in 2022. Als alles volgens planning loopt, kunnen de nieuwe huurders eind 2022 in hun appartement wonen. 

Nieuwsgierig naar dit nieuwbouwproject?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de nieuwbouwprojecten van Woonforte? Abonneer u dan op het gratis nieuwbouwjournaal  Zodra er nieuws is, krijgt u de nieuwsbrief automatisch in uw mailbox.