Zonnepanelen

Voor niets gaat de zon op. Dat neemt Woonforte wel heel letterlijk, want vanaf september 2018 legt Woonforte gratis zonnepanelen op daken van eengezinswoningen die hiervoor geschikt zijn. 

Gratis?

Jazeker, de zonnepanelen zijn gratis. Altijd. De panelen, de installatie, de montage op het dak en in uw woning. U krijgt geen huurverhoging over de zonnepanelen, geen extra kosten en er zijn geen addertjes onder het gras.

Wie krijgt zonnepanelen?

Tot november 2020 hebben al 2.000 woningen zonnepanelen op het dak liggen. Ongeveer 1.000 huur-eengezinswoningen krijgen de komende tijd stapsgewijs full black zonnepanelen op het dak. Deze daken moeten wel geschikt zijn en sterk genoeg om de panelen te dragen en er moeten in de nabije toekomst geen onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd aan de daken van deze woningen. U krijgt een brief met het aanbod voor gratis zonnepanelen zodra het onderzoek naar uw dak is uitgevoerd.

Wat moet u doen?

Als uw woning is geselecteerd voor zonnepanelen, ontvangt u een brief en informatiefolder. Daarna belt de installateur u voor een afspraak. Eerst maken ze een afspraak voor ‘de schouw’. Heeft u een brief over de zonnepanelen ontvangen en heeft u hierover vragen, dan kunt u bellen of mailen met de medewerkers van De ZonCorporatie:

Telefoon: 088-3110300

E-mail:    woonforte@dezoncorporatie.nl