Magnoliastraat / Bosparkweg

Op deze prachtige locatie bij het Bospark tussen Magnoliastraat en Bosparkweg in, willen we nieuwe, energiezuinige huurwoningen gaan bouwen. Dit ontwikkelplan voor nieuwbouw betekent dat de komende jaren de huidige huurwoningen, 28 bungalows en 58 appartementen, gesloopt worden. Er komen twee nieuwe gebouwen met ieder een mooie binnentuin met in totaal 135 woningen.

Veel gevraagd over Magnoliastraat / Bosparkweg

Kan ik me al inschrijven voor de nieuwe woningen in Magnolia Bospark?

Algemeen

Nee, dat kan nog niet. Op dit moment zijn we het nieuwbouwproject Magnolia/Bospark in detail aan het uitwerken. Daarnaast moeten de huidige bewoners eerst nog verhuizen naar een andere (eventueel tijdelijke) woning.

Volgens planning zal het eerste nieuwe woongebouw (fase 1) klaar zijn begin 2024. Dan hebben de huidige bewoners voorrang om hierheen te verhuizen. Wilt u in aanmerking komen voor de nieuwbouw Magnolia/Bospark? Dan moet u in ieder geval ingeschreven staan als woningzoekende bij Huren in Holland Rijnland.

Wat voor woningen komen in nieuwbouw Magnolia Bospark?

Algemeen

In principe zijn het seniorenwoningen (55+). Er komen twee-, drie- en vierkamerwoningen.

Wat is de planning van nieuwbouw Magnolia Bospark?

Algemeen

Wanneer de verhuur gaat starten, hangt af van de snelheid van bouwen. De verwachte oplevering van de eerste nieuwe woningen is begin 2024. Via onze website en via het Nieuwbouwjournaal blijft u op de hoogte van de belangrijke mijlpalen. U kunt zich voor het Nieuwbouwjournaal gratis inschrijven via communicatie@woonforte.nl: geef uw naam en mailadres door.

Hebben de huidige bewoners een terugkeergarantie bij de nieuwbouw Magnolia/Bospark?

Algemeen

De nieuwbouw voor Magnolia Bospark vindt plaats in twee fasen. Eerst gaan de bewoners van de bungalows verhuizen (2022). Als de bungalows zijn gesloopt, wordt hier het eerste woongebouw gebouwd (oplevering begin 2024). De huidige bewoners van de bungalows en van de appartementen kunnen naar de nieuwbouw fase 1 verhuizen, als ze dat willen.

Daarna gaat de sloop van het huidige appartementengebouw van start. Op die plek wordt het tweede woongebouw gebouwd (fase 2) (2026).