Noorderkeerkring

Dit nieuwbouwproject van 164 huurwoningen komt aan de Noorderkeerkring. Het woningbouwproject start naar verwachting in 2022.
In juli 2020 werd Woonforte eigenaar van het terrein van GGZ Rivierduinen aan de Noorderkeerkring. Wij hebben dit pand aangekocht met het plan om nieuwe woningen te gaan bouwen. De eerste schetsen zijn gemaakt.

De woningen

Er is plek voor 164 woningen. Dit worden onder andere studio's, twee- en driekamerwoningen voor starters, gezinnen en senioren. In het plan is er ook woonruimte voor zorgappartementen.

Het duurt nog even voordat we gaan bouwen.
Alle plannen zijn onder voorbehoud. Het is daarom mogelijk dat het ontwerp er nog anders uit komt te zien. Het traject duurt ongeveer twee jaar voordat we kunnen bouwen.

Villex verhuurt kamers in het gebouw
We willen het gebouw niet leeg laten staan. Villex leegstandsbeheer verhuurt de kamers aan jongeren. Door de wooncrisis hebben onder andere jongeren veel moeite om onderdak te vinden. Tijdens de voorbereidingen en de ruimtelijke procedures kunnen we op deze manier de woningnood aanpakken.

Nieuwsgierig naar nieuwbouw Noorderkeerkring?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over dit gebouw en andere nieuwbouwprojecten van Woonforte? Abonneer u op het gratis nieuwbouwjournaal. Zodra er nieuws is, krijgt u de nieuwsbrief automatisch in uw mailbox.