Doorstromer

Woont u in een eengezinswoning van Woonforte en zijn uw kinderen de deur uit? Denkt u wel eens na over een gelijkvloerse woning? Ziet u op tegen de hoge huur, de verhuizing en het netjes achterlaten van uw woning? Dan hebben we goed nieuws voor u. Woonforte geeft u de kans met voorrang te verhuizen van uw eengezinswoning naar een gelijkvloerse woning.

Uw oude huur meenemen naar uw nieuwe huis!

Woonforte geeft u de kans te verhuizen van uw eengezinswoning naar een gelijkvloerse woning, met behoud van uw huidige kale huur (zonder servicekosten). Dit voordeel is voor huurders met een sociaal inkomen met een éénpersoonshuishouden: tot € 40.765,-. Voor tweepersoonshuishoudens: tot € 45.014,-.

Voor huurders met een middeninkomen van € 40.765,- tot € 47.077,- voor een éénpersoonshuishouden en € 45.015,- tot € 54.478,- gelden andere voorwaarden.

Wat is een eengezinswoning in het project Passend (t)huis?

-        De woning heeft geen boven- en/of onderburen.

-        De woning is een grondgebonden woning (zonder bovenburen).

-        De woning beschikt over een (voor)tuin.

-        De woning is niet ontsloten via een galerij of corridor.

Voorrang op zorgvuldig uitgekozen woningen

Woonforte heeft gelijkvloerse huurwoningen aangewezen. De woningen hebben een lift en staan dicht bij winkels en het openbaar vervoer staan en zijn goed bereikbaar. Wanneer de huur van deze woningen wordt opgezegd, adverteren we de woning op Huren in Holland Rijnland. U vindt de woningen op Huren in Holland Rijnland met Passend (t)huis en Doorstromer in de advertentie. Laat u een woning van Woonforte leeg achter, dan krijgt u voorrang op de geadverteerde woning. Gezinnen krijgen dan weer voorrang op uw achtergelaten eengezinswoning.

De oplevering van uw woning gaat in overleg

Uw woning helemaal in de oude staat terugbrengen (zoals gaatjes vullen) hoeft niet meer. U laat natuurlijk wel de woning netjes achter. Twijfelt u of u iets weg moet halen of heeft u een zelf aangebrachte voorziening (ZAV) in uw woning, neem dan contact op met de Passend (t)huisconsulent.

10 extra verhuisdagen cadeau

Van Woonforte krijgt u 10 extra dagen cadeau om uw verhuizing goed te regelen. Zo heeft u voldoende tijd om over te gaan naar uw nieuwe woning en hoeft u zich geen zorgen te maken over dubbele huur.

Korting om het verhuizen makkelijker te maken

Bij verhuizen komt best veel kijken. Woonforte heeft speciaal voor de deelnemers van het Passend (t)huisproject kortingen geregeld bij lokale ondernemers. Van verhuisbedrijven tot mensen die u kunnen helpen met schilderen en van stoffeerders tot mensen die u kunnen helpen met inpakken.

Waar vind ik de Passend (t)huiswoningen?

Aarlanderveen: Dokter van der Windhof, Kerkvaartsweg

Alphen aan den Rijn:  Argostraat, Amerikalaan, Amethiststraat, Baronie, Brabantstraat, Castorstraat, Eendenkooi, Euromarkt, Europalaan, Evenaar, Flevolandstraat, Glasblazer, Groningenstraat, Klepperman, Klompenmaker, Koolmeesstraat (De Nachtegaal en De Leeuwerik), Ouvertureweg, Polderpeil, Preludeweg, Provinciepassage, Stationsplein (Toor), Sterrenlaan, Thorbeckeplein en De Vest (Thorbeckegebouw), Utrechtstraat, Vroonhoevelaan, Wagenmaker, Zuiderkeerkring

Boskoop: Boezemlaan, Boomgaard, Draaistok, Morgen, Parklaan, Voorofscheweg

Zwammerdam: Buitendorpstraat

Disclaimer: er zijn wooncomplexen met verschillende type woningen. Niet alle woningen worden daarom aangewezen voor het project Passend (t)huis.

Nieuwsbrief

Vindt u het fijn om op de hoogte te blijven van het aanbod, laat het ons weten op communicatie@woonforte.nl. U ontvangt de nieuwsbrief zodra er Passend (t)huiswoningen te huur zijn.