Nieuws

Collega gezocht! Consulent Sociaal Beheer (32-36 uur)

Ben jij op zoek naar een baan waarbij je midden in de wijk staat tussen de huurders, je samen met de buurtbeheerder zorgt voor leefbare wijk? Weet jij als de beste hoe je overlastklachten, woonfraude kan aanpakken en hoe je samen met de bewonerscommissies je de buurt nog leuker kan maken? 

We zoeken een consulent Sociaal Beheer (32-36 uur per week).

Bekijk de vacature

Statushouders: hoe zit het nu echt?

Ieder jaar krijgt de gemeente Alphen aan den Rijn van het Rijk een taakstelling voor de huisvesting van statushouders in de gemeente. Hoeveel woningen zijn er dit jaar toegewezen?

Word jij onze nieuwe manager Wonen?

Ben jij een leidinggevende die de hoofdlijnen bewaakt en met humor stress te lijf gaat? Zorg jij ervoor dat de mening van medewerkers ertoe doet? Betrek je hen bij de besluitvorming en geef je ook ruimte om verantwoordelijkheid te nemen voor het eigen werk? Dan zoeken we jou!

Wij zijn op zoek naar een manager Wonen (36 uur). Solliciteren kan via deze link vòòr 30 oktober 2021.

Nieuwe woningen aan de Zaagmolenweg en ‘s Molenaarshoek

Aan de Zaagmolenweg gaat Woonforte 91 tijdelijke woningen bouwen voor maximaal 20 jaar. Dit zijn studio’s en twee- en driekamerappartementen. Woonforte verwacht voor de bouwvakantie 2022 de woningen op te leveren aan de nieuwe huurders. 

Woonforte scoort goed op onderhoud

RTL Nieuws presenteerde vorige week een overzicht (bron Autoriteit Wonen), waarin ook Woonforte is benoemd. Daaruit blijkt dat de constructie van onze woningen goed en betrouwbaar is, dat de woningen er qua gevel- en dakonderhoud goed bij staan. Maar liefst 97% scoort groen! En daar zijn we best trots op!

Laatste top op nieuwbouw Rode Dorp Alphen aan den Rijn geplaatst

Woonforte en ERA Contour staan stil bij volgende mijlpaal vernieuwing buurt

Met het plaatsen van de laatste top op de gebouwde casco’s, werd gisteren een volgende mijlpaal bereikt in de vernieuwing van het Rode Dorp in Alphen aan den Rijn. De tot nu toe gebouwde casco’s van de nieuwe eengezinswoningen uit de eerste fase hebben daarmee allemaal hun hoogste punt bereikt. 

 

Op zoek naar jou!

Ben jij iemand met interesse voor en kennis van RPA en Innovatie? Ben jij iemand die er niet voor terugdeinst om af en toe écht out of the box te denken en met de allernieuwste technieken kan omgaan? Solliciteer dan op deze vacature: I&A Specialist

Meer huurders recht op huurtoeslag

Sinds 1 januari 2020 komen meer huurders in aanmerking voor huurtoeslag. Dit komt door een wijziging in de wet.
Huurtoeslag over 2020 kunt u terugvragen met terugwerkende kracht vòòr 1 september 2021.
U kunt huurtoeslag krijgen vanaf 18 jaar, als u een zelfstandige woonruimte huurt, uw huur en servicekosten niet hoger zijn dan € 737,14 én als uw inkomen en vermogen niet te hoog zijn. Jonger dan 23 jaar? Dan mag de huur niet hoger zijn dan € 423,51.